Onze showrooms zijn tijdelijk gesloten in verband met de COVID-19 maatregelen. Slaag maximaal door veilig online te shoppen en advies op afstand. ×

Persoonlijk advies op afstand

Maxaro hecht enorm veel waarde aan persoonlijk contact en advies. Ondanks de tijdelijke sluiting van onze showrooms, doen we er nog steeds alles aan om u maximaal te laten slagen voor uw nieuwe badkamer, toilet of tegels. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren middels een video- of telefonisch gesprek.

Videogesprek

Een videogesprek brengt u het dichtst bij de ervaring die wij u in de showrooms bieden. Na een korte kennismaking, worden uw wensen en vragen besproken. Onze adviseur geeft vervolgens persoonlijk advies op maat.

  • Advies op maat
  • Deskundig antwoord op product- en technische vragen
  • Demonstratie van producten
  • Live mix en match

Benodigd: een mobiele telefoon, laptop of tablet met camera en internetverbinding.

Plan nu uw videogesprek

Belafspraak

Tijdens een belafspraak geeft één van onze verkoopadviseurs persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen. Onze adviseur doet er alles aan om u telefonisch maximaal te laten slagen.

  • Advies op maat
  • Deskundig antwoord op product- en technische vragen

Plan nu uw belafspraak

Tips ter voorbereiding op het gesprek

Om het maximale uit het gesprek te halen, adviseren wij u om u goed voor te bereiden aan de hand van de volgende tips:

  • Bekijk ons aanbod op de website om u een beeld te vormen van alle mogelijkheden.
  • Stel online een verlanglijst samen met uw favoriete producten.
  • Schets of teken een plattegrond om inzicht te krijgen in de beschikbare ruimte.

Dit zeggen onze klanten over advies op afstand

22-01-21
5/5

Prima geholpen!

20-01-21
5/5

Super geholpen door het video

20-01-21
5/5

Ik ben fantastisch geholpen door Ine. Zij heeft me op een vriendelijke manier meegenomen door de showrooms en me geholpen om een mooie combinatie tegels uit te kiezen. Zeer tevreden.

18-01-21
5/5

Vandaag een zeer eerlijk advies gehad van Ine. Wij zochten een douche cabine voor mijn moeder van 81. Zij adviseerde echter een douche wand omdat eventuele hulp in de toekomst er dan goed bij kan. Hadden we zelf niet aan gedacht. TOP gedaan Ine, bedankt.

17-01-21
5/5

Offerte was na bezichtiging in showroom Utrecht nog niet definitief; wilde deze hier en daar wijzigen. Tijdens videobellen werd hier de tijd voor genomen. We konden vragen stellen, gaf advies, keek kritisch mee en konden alsnog alles zien in de showroom, erg fijn. We hebben er een goed gevoel over en kijken uit naar onze nieuwe badkamer. Bedankt Leroy!

12345

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed