Baden direct uit voorraad leverbaar

Als u eenmaal een nieuw bad heeft uitgekozen, dan wilt u er zo snel mogelijk van kunnen genieten. Dat begint met de levering. Maxaro heeft naast de showroom van 2000 vierkante meter een enorm magazijn staan met een vloeroppervlak van maar liefst 8000 m2. Dat betekent dat we zowel alle modellen opgesteld hebben staan zodat u ze kunt zien, maar ook dat u het bad van uw keuze direct mee kunt nemen, mocht u dat willen. U kunt er dus thuis gelijk mee aan de gang. U kunt er ook voor kiezen om het bad bij u thuis te laten bezorgen. Ook dat gaat razendsnel: bestelt u vandaag voor 12.00 uur het bad van uw keuze, dan wordt het de volgende dag al afgeleverd.

eenvoudige_installatie_L1.jpg

Installeren is simpel

Is het bad gearriveerd, dan moet het nog aangesloten worden. Dat hebben we heel gemakkelijk voor u gemaakt. Al onze vrijstaande baden en whirlpoolbaden worden namelijk kant en klaar geproduceerd. Zo worden de stelpoten, een eventuele overloop en een afvoer al in de fabriek gemonteerd, zodat u thuis alleen nog maar de afvoer hoeft aan te sluiten op de afvoer in uw badkamer. Ook worden onze whirlpoolbaden volledig voor-gemonteerd geleverd. U moet alleen nog de eventuele bad uitloop en de aan- en afvoerslangen monteren en natuurlijk het bad controleren voordat u het bad een definitieve plaats geeft in uw badkamer.

eenvoudige_installatie_L2.jpg

Compleet pakket

Bij alle baden treft u een duidelijke handleiding aan. Loop deze stap voor stap door en u zult zien dat de installatie van onze baden heel eenvoudig is. Op de bijgeleverde technische tekeningen kunt u de maatvoering en nuttige aanwijzingen vinden. De baden worden geleverd als compleet pakket, dat wil zeggen: voorzien van alle benodigde toebehoren om het bad te kunnen installeren. Komt u er toch niet helemaal uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Zowel in de showroom als via een internet-chatsessie kunt u met deskundige medewerkers overleggen. Zij adviseren u graag.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips