Ruim aanbod aan baden

Iedereen die een bad heeft, zal het beamen: wat een heerlijke uitvinding is dat! Volgens onderzoek gaan we in Nederland tegenwoordig minder in bad dan vroeger, en douchen we meer. Dat kan zo zijn, maar toch maakt het ligbad nog steeds onderdeel uit van heel veel badkamers. Het blijft populair. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de mogelijkheden en het gebruik ervan.

Wie jonge kinderen heeft, weet dat het dagelijkse badder-ritueel een heerlijk moment is waar naar uitgekeken wordt. En voor ouders van pubers is het heel gewoon dat de badkamerdeur op zondagmiddag urenlang dicht is en er niet gestoord mag worden. Ook voor ‘grote mensen’ is het ligbad fijn, lekker ontspannen in het warme water, alleen of samen. Heerlijk toch? Bent u toevallig op zoek naar een bad? Bij Maxaro slaagt u zeker, want we hebben een ruim aanbod op het gebied van vrijstaande baden, ligbaden en whirlpoolbaden.

Keuzes-en-combinaties-L1.jpg

Vormen en maten

Een vrijstaand bad is voor veel mensen het toppunt van luxe. Het straalt iets bijzonders uit, het heeft stijl. In de woonbladen staan de prachtigste exemplaren afgebeeld, vaak in grote badkamers in landhuizen. Toch hoeft een vrijstaand bad niet duur te zijn. Bij Maxaro heeft u al een exemplaar voor € 695,-. Ook in een kleine badkamer is een bad een optie. Misschien moet u dan wel een concessie doen omdat er geen ruimte meer is voor een aparte douche. Dat is op te lossen door in bad te douchen.

En dan de vorm van het bad. Wordt het een bad op pootjes, heel klassiek? Of houdt u van strak en glad? Er zijn nog andere mogelijkheden, zoals het volledig ronde bad van Mocoori met een doorsnee van 150 centimeter. Het is gemaakt van mineraalmarmer, heeft dunne wanden en geen overloop, zodat u het bad echt tot de rand toe kunt vullen. Zo’n vrijstaand bad maakt indruk, zeker weten!

Keuzes-en-combinaties-L2.jpg

Combineer naar hartenlust!

Naast baden hebben wij een zeer mooie collectie kranen om uw ligbad of vrijstaande bad een eigen look te geven. Wat denkt u bijvoorbeeld van een prachtige vrijstaande kraan in combinatie met een massief vrijstaand bad. Of een luxe inbouw bad kraan in combinatie met een ligbad om een zeer eigentijdse look te creëren. Kom gerust een keer naar onze showroom om ons aanbod te bekijken. U vindt bij ons ook badmeubels die heel mooi bij de baden staan. Onze baden zijn ook te bestellen via de webshop. Voor vragen over onze producten kunt u altijd bij ons terecht. ‘Live’ in de showroom, of stel ze tijdens een chatsessie via de website.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips