Baden met ongekend ligcomfort

Om echt lekker te kunnen ontspannen en relaxen in een ligbad is het ligcomfort van het grootste belang. Zowel de maat als de vorm van een bad speelt daarbij een rol. Een bad kan er prachtig uitzien, maar toch niet lekker aanvoelen. Bijvoorbeeld omdat de zijkanten te veel aflopen. Of juist te recht zijn. Aan de andere kant is het ook weer zo dat het per persoon kan verschillen. Wat de een fijn vindt, zou de ander nooit kiezen. Wat het ligcomfort aanzienlijk verhoogt, is een klein hoofdsteuntje of -kussentje. Zo’n kussentje is voorzien van een zuignap zodat het netjes op z’n plaats blijft. Laat uw hoofd maar lekker rusten en geniet van het warme water.

Ligcomfort-L1.jpg

Heerlijk languit liggen

Bij Maxaro hebben we het assortiment baden zo samengesteld, dat er voor elk wat wils is. Onze baden hebben stuk voor stuk een uitstekend ligcomfort. U heeft de keuze uit verschillende maten, van klein en compact tot een ruim tweepersoons ligbad. Ook qua designs valt er veel te kiezen. We hebben klassieke roll-top baden op leeuwenpoten, moderne inbouwbaden met whirlpoolfunctie en kleurenleds, maar ook zeer moderne vrijstaande baden met dunne randen. Of u nu een rechthoekig, rond of ovaal bad wenst, bij ons vindt u het allemaal.

Vrijstaand of inbouw

In elke badkamer past een bad, dat is een ding dat zeker is. In een grote ruimte is natuurlijk meer plek, en kunt u misschien wel een drie- tot vierpersoons whirlpool bad kwijt. Ook een vrijstaand bad is dan een optie. In een kleine badkamer is een inbouw bad meestal een verstandige keuze. Kiezen tussen een douche of een bad hoeft niet, u kunt ook voor een bad-douche combinatie gaan. Natuurlijk is het ligcomfort in al onze baden uitstekend. Zowel in onze kleinste maat – 160 x 70 centimeter – als in een ligbad met een lengte van 220 centimeter is het heerlijk liggen. Weet u niet welke maat bad in uw situatie het beste is? Kom dan naar onze showroom en bekijk de diverse modellen. En bij kijken hoeft u het niet te laten, wij nodigen u uit om even in uw droombad te gaan proefliggen. Want dan merkt u meteen of het echt comfortabel ligt!

Ligcomfort_L2.jpg

Klassiek design

In onze collectie zijn sommige baden wel heel bijzonder. Neem het klassieke a-symmetrische design dat aan één kant breed uitloopt in een verhoogde rugzijde. Door de vorm van dit model kunt u echt ontspannen en dat zorgt voor optimaal comfort. Het ongekende ligcomfort van dit bad van mineraalmarmer is één ding, maar wat te denken van de looks? Dit bad is een echte eyecatcher! 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips