Combineer accessoires voor de badkamer

Voor uw gemak hebben we diverse complete series badkameraccessoires samengesteld. Onder badkameraccessoires verstaan we eigenlijk alle onderdelen in de badkamer die niet vast zitten. Een toilet is dus geen badkameraccessoires maar een toiletborstel wel. Een wastafel is geen accessoire maar een zeepdispenser wel. En ga zo maar door. Bedenk maar: wat ik bij een eventuele verhuizing uit de badkamer mee kan nemen, zijn accessoires.

Noviteiten-accessoires-2-combineren_L.jpg

Zelf combineren

De diverse series accessoires van Maxaro sluiten naadloos aan bij het design van onze kranen. Binnen de diverse series kan makkelijk gecombineerd worden om zo uw ideale set te creëren. Denk hierbij aan closetrolhouders met en zonder klep, dubbele en enkele handdoekenrekken. Badkameraccessoires in sets of series garanderen eenzelfde uitstraling. Dat maakt het heel gemakkelijk kiezen. Het materiaal en de vormgeving zijn doorgevoerd in alle onderdelen van de set of serie. Bij het kiezen van een design kan de vormgeving van de kranen een uitgangspunt zijn. Kranen van rvs vragen in een badkamer om accessoires van rvs. Zijn de kranen van verchroomd messing vervaardigd, kies daar dan ook voor bij de accessoires want dat zal elkaar alleen maar versterken. Idem dito geldt dat voor de vormgeving. Afgeronde hoeken of zachte rondingen hebben een andere uitstraling dan hoekige vormen. Modern en trendy of juist klassiek; kies steeds voor accessoires in dezelfde stijl.

Toiletaccessoires

De meeste badkamers zijn tegenwoordig voorzien van een toilet. Dat betekent dat u niet alleen badkameraccessoires maar ook toiletaccessoires nodig heeft. Ook daarvan zijn complete sets te koop die uitstekend passen bij de overige elementen in de badkamer. Zaken als een toiletborstel en een toiletrolhouder zijn onmisbaar in een badkamer. Ze hebben beide een functionele toepassing, maar daarnaast kunnen ze designelementen aan de ruimte toevoegen. Kies voor de toiletaccessoires dezelfde stijl als voor de badkameraccessoires, want alleen op die manier ontstaat er een consistent geheel. Het is namelijk belangrijk dat de accessoires bij de vaste onderdelen van uw badkamer passen, maar ook dat ze onderling overeenkomen voor wat betreft vormgeving en uitstraling.

Noviteiten-accessoires-3-combineren_L.jpg

Topkwaliteit accessoires

Welk type badkamer- of toiletaccessoires u ook zoekt, bij Maxaro vindt u altijd de onderdelen die uw badkamer helemaal compleet maken. Er zijn allerlei series en sets om uit te kiezen en waarmee u naar eigen inzicht kunt combineren. Alle accessoires zijn van topkwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. U bent van harte welkom in de showroom, maar alle accessoires zijn ook in de webshop te bekijken en te bestellen.