Rust en eenvoud met badkameraccessoires

Veel mensen trekken zich graag in hun badkamer terug om tot zichzelf te komen. Even lekker chillen, misschien in bad, of heerlijk luxe in een stoomcabine. Rust en eenvoud zijn dan belangrijk, weinig prikkels, weinig dingen die afleiden, en natuurlijk geen zaken die storen. Met dat laatste doelen we natuurlijk op rommel, dingen die rondslingeren en niet opgeruimd zijn.

0_Noviteiten-accessoires-5-rust-L.jpg

Badkamer op orde

Er zijn veel accessoires die u helpen om uw badkamer op orde te krijgen. Zorg voor handdoekenrekken en handdoekenhaakjes zodat handdoeken opgehangen kunnen worden. Met een zeepbakje of een zeepdispenser houdt u het geheel op een eenvoudige manier netjes. Een beker met een bekerhouder, een toiletpapierhouder: allemaal accessoires die qua orde en netheid eigenlijk onmisbaar zijn. Bij Maxaro kunt u kiezen uit accessoires die er op een heel stijlvolle manier uitzien, zodat ze uw badkamer echt iets extra’s geven. Een planchet is ook een waardevolle accessoire. Die wordt bevestigd onder de spiegel en is vaak van glas gemaakt. U kunt er spullen op zetten die u vaak gebruikt. De bottom line van het gebruik van accessoires is eigenlijk dat u daarmee dingen een vaste plek geeft, dat draagt bij aan de rust en eenvoud in de badkamer.

Finishing touch

Accessoires geven de badkamer een finishing touch. En heus niet alleen in een koopwoning waarin u de badkamer zelf heeft samengesteld. Ook in een huurhuis met een standaard badkamer kunt u met accessoires een eigen stempel op de ruimte drukken. Kies badkameraccessoires die uw smaak duidelijk weergeven, en zorg daarbij voor eenheid. Dat draagt bij aan de rust en eenvoud die maakt dat u zich op uw gemak voelt in de badkamer. Het moet een ruimte zijn waar u graag vertoeft. Accessoires helpen daarbij.

Noviteiten-accessoires-rust-6_L.jpg

Los of in een set

U kunt losse accessoires bij elkaar zoeken en zelf combineren. Maar het is ook interessant om voor een set te kiezen. Dan weet u zeker dat alles bij elkaar past en dat de uitstraling hetzelfde is. Daarbij gaat het vooral om het materiaal en de vormgeving. Bij een set kiest u één keer, terwijl u bij losse onderdelen steeds weer moet nagaan of het wel precies klopt. Maxaro heeft badkameraccessoire-sets in diverse stijlen. Alle sets zijn met zorg samengesteld en bevatten accessoires van de hoogste kwaliteit. U kunt de sets in de showroom bekijken en ze direct meenemen. Alle accessoires en sets zijn ook via de webshop te bekijken en te bestellen. We bezorgen ze dan graag bij u thuis.