Sideo Badkamerkast | front

S25-0400-50461

Sideo Badkamerkast | front

S25-0400-50461

305,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De badkamerkast is volledig voorgemonteerd, waardoor u weinig installatiewerk heeft.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u de kast perfect waterpas.

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Productomschrijving

De Sideo-badkamerkast van 150 cm hoog biedt extra opbergruimte in uw badkamer om handdoeken of toilet- en verzorgingsproducten weg te leggen. Daarnaast is dit exemplaar een stijlvolle toevoeging aan het interieur. De kast is uitgerust met 2 linksdraaiende deuren. Deze zijn voorzien van een softclosesysteem, waardoor ze geluidloos sluiten.

Stijlvol design
Dankzij het prachtige design is deze badkamerkast de eyecatcher van uw badkamer. De tijdloze, witte kast heeft een frisse uitstraling en vormt de perfecte basis voor iedere stijl. Verder zorgen de greeploze deuren voor een strakke look-and-feel.

Eenvoudige installatie
De badkamerkast is in een mum van tijd geïnstalleerd in uw badkamer. Deze is namelijk volledig voorgemonteerd, waardoor u weinig montagewerk heeft. Het verstelbare ophangsysteem helpt u om de kast perfect waterpas te stellen.

Specificaties

Breedte
40 cm
Diepte
30 cm
Hoogte
150 cm
Kastindeling
4 vakken
Kleur
Wit
Kleurnaam
Hoogglans wit
Serie
Sideo

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.