Curve Badkamermeubel met wastafel | 80 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 1 lade

F01-080010401

Curve Badkamermeubel met wastafel | 80 cm Hoogglans wit front Mineraalmarmer 1 lade

F01-080010401

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

De onderkast is volledig voorgemonteerd, waardoor u weinig installatiewerk heeft.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Het Curve-badkamermeubel van 80 cm staat dagelijks centraal voor uw persoonlijke verzorging. De wastafel is uitgerust met een kraangat en geschikt om door één persoon tegelijk te gebruiken. Daarnaast biedt de lade met binnenlade voldoende ruimte om uw toilet- en verzorgingsproducten netjes op te bergen. Bovendien sluit deze geruisloos door het softclosesysteem. 

Stijlvol design  
Dankzij het prachtige design is dit badkamermeubel de blikvanger van uw badkamer. De witte onderkast met hoogglans afwerking zorgt voor een frisse uitstraling. De vlakke lade zonder greep heeft een minimalistisch uiterlijk en geeft het meubel een strakke touch. Hierdoor komt dit exemplaar uitstekend tot zijn recht in een moderne stijl.

Mineraalmarmeren wastafel
Het badkamermeubel is voorzien van een witte Murel-wastafel. Dit rechthoekige model heeft elegante randen die naar binnen aflopen en een rechte overloop. De wastafel is gemaakt van mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Dit materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, zodat u krassen en vuil eenvoudig wegpoetst.

Eenvoudige installatie  
Om het badkamermeubel in gebruik te nemen hoeft u weinig werk te verrichten. De onderkast is namelijk volledig voorgemonteerd, waardoor de installatie snel en moeiteloos verloopt. Verder beschikt het meubel over een verstelbaar ophangsysteem. Dit zorgt ervoor dat u het meubel perfect waterpas stelt.  

Maak het meubel compleet
Met een bijpassende afvoerplug en wastafelkraan maakt u het badkamermeubel compleet. In het assortiment ontdekt u wastafelkranen in verschillende uitvoeringen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in chroom, rvs, koper, goud, zwart, zwart chroom en zwart metaal. Voor het mooiste resultaat stemt u de kranen in uw badkamer op elkaar af.

Specificaties

Kleurnaam
Hoogglans wit
Breedte
80 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
55 cm
Aantal lades
1
Aantal handgrepen
1
Kastindeling
1 lade
Serie
Curve

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.