Curve Badkamermeubel met wastafel | 80 cm Mat zwart front Mineraalmarmer 1 lade

F01-080012301

Curve Badkamermeubel met wastafel | 80 cm Mat zwart front Mineraalmarmer 1 lade

F01-080012301

425,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Het Curve-badkamermeubel mag niet ontbreken bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging zoals scheren, make-up aanbrengen of tandenpoetsen. Dit compacte model van 80 cm breed bevat een kraangat en is geschikt om door 1 persoon tegelijk te gebruiken. Daarnaast biedt het meubel voldoende plaats om uw toilet- en verzorgingsproducten netjes weg te leggen.

Stijlvol design
Door het prachtige design is dit stijlvolle meubel de blikvanger van uw badkamer. De onderkast is afgewerkt in zwart en vormt de perfecte basis voor een industriële stijl. Deze kleur is tevens ideaal om een mooi contrast aan te brengen in het interieur. Verder zorgt het greeploze front voor een strakke touch.

Onderkast met lade
Het meubel is uitgerust met 1 ruime lade. Hierdoor heeft u opbergruimte om al uw badkamerspullen overzichtelijk op te bergen. Dankzij het softopen- en close systeem opent en sluit de lade bovendien geluidloos.

Mineraalmarmeren wastafel
De hoogglans witte wastafel uit de Murel-serie heeft een tijdloze look-and-feel. Dit exemplaar beschikt over naar binnen aflopende randen en een strakke, rechthoekige overloop. De wastafel is vervaardigd uit mineraalmarmer, een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo poetst u krassen en vuil gemakkelijk weg.

Eenvoudige installatie
Het badkamermeubel is binnen no time geïnstalleerd. We hebben de onderkast namelijk voorgemonteerd voor u, zodat u enkel het ladefront nog hoeft te monteren. Het verstelbare ophangsysteem helpt u om het meubel perfect waterpas te hangen.

Maak het badkamermeubel compleet
Een wastafelkraan maakt het badkamermeubel compleet. In ons assortiment vindt u uiteenlopende keuzemogelijkheden. Denk aan kranen in kleuren zoals rvs, chroom, goud, koper, zwart, zwart metaal en zwart goud. Voor het mooiste resultaat stemt u alle kranen in uw badkamer op elkaar af. Om nog meer opbergruimte te hebben neemt u een bijpassende badkamerkast.

Specificaties

Kleurnaam
Mat zwart
Breedte
80 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
55 cm
Aantal lades
1
Aantal handgrepen
0
Kastindeling
1 lade
Serie
Curve

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.