Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Donkerbruin essen front Mineraalmarmer 2 lage lades onder elkaar

F02-100022804

Canto Badkamermeubel met wastafel | 100 cm Donkerbruin essen front Mineraalmarmer 2 lage lades onder elkaar

F02-100022804

425,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De deuren zijn uitgerust met een softclosesysteem en sluiten geluidloos.

Door het klikmontagesysteem plaatst u de lades eenvoudig in het badkamermeubel en haalt u ze er makkelijk weer uit.

Dankzij het verstelbare ophangsysteem stelt u het meubel perfect waterpas.

De mineraalmarmeren wastafel is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Het Canto-badkamermeubel vormt het centrale punt voor uw persoonlijke verzorging zoals scheren, tandenpoetsen of make-up aanbrengen. Dit meubel is 100 cm breed en beschikt over 2 kraangaten. Hierdoor is het ideaal om door meerdere personen tegelijk te gebruiken. Daarnaast biedt het meubel voldoende opbergruimte voor al uw badkamerspullen.

Stijlvol design
Dankzij het stijlvolle design is dit badkamermeubel de eyecatcher van uw badkamer. De onderkast is uitgevoerd in donkerbruin essen en daardoor ideaal om een warme sfeer in het interieur te creëren. De tijdloze L-vormige handgrepen van aluminium hebben een matte afwerking en maken het plaatje af.

Onderkast met lades
Dit meubel is uitgerust met 2 ruime lades. Zo heeft u genoeg plaats om al uw badkamer- en verzorgingsproducten ordelijk op te bergen. De lades bevatten bovendien een handig softopen- en close systeem, waardoor ze geluidloos openen en sluiten.

Keramische wastafel
Het badkamermeubel is voorzien van een witte Minera-wastafel. Dit rechthoekige exemplaar heeft smalle randen die recht naar beneden lopen en een strakke overloop in chroom. De wastafel is vervaardigd uit mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Het materiaal is enorm onderhoudsvriendelijk. Krassen en vuil poetst u namelijk eenvoudig weg.

Eenvoudige installatie
De installatie van het meubel is in een mum van tijd klaar. We hebben de onderkast volledig voorgemonteerd voor u, zodat u enkel de ladefronten en handgrepen nog hoeft te monteren. Het ophangsysteem is verstelbaar en helpt u om het badkamermeubel perfect waterpas te hangen.

Maak het badkamermeubel compleet
Om het badkamermeubel compleet te maken kiest u een wastafelkraan. In het kranenassortiment vindt u uitgebreide keuzemogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld exemplaren in chroom. Deze passen uitstekend bij de handgrepen en afvoerplug van het meubel. Het mooiste resultaat creëert u door de kranen in uw badkamer op elkaar af te stemmen. Voor meer opbergruimte voegt u een bijpassende badkamerkast toe.

Specificaties

Kleurnaam
Donkerbruin essen
Breedte
100 cm
Diepte
48 cm
Hoogte
50 cm
Aantal lades
2
Aantal handgrepen
2
Kastindeling
2 lage lades onder elkaar
Serie
Canto

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie heb ik op een badkamermeubel?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard tien jaar garantie op uw badkamermeubel. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Waarom een badkamermeubel van Maxaro?

Bij Maxaro staan eigen productontwikkeling en kwaliteit bovenaan. Onze productspecialisten houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen en doorontwikkelen van badkamermeubels. Hierdoor zijn wij in staat om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. Zo stelt u bijvoorbeeld zelf uw badkamermeubel samen. Daarnaast zijn de korte lijnen met onze fabrikanten uniek in Nederland.