Als u nieuwe producten voor uw badkamer heeft gekocht, wilt u die zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Op lange levertijden zit geen mens te wachten, van een bouwpakket wordt niemand blij, en een star en onhandig ophangsysteem veroorzaakt alleen maar ergernis. Daarom leveren wij alle badkamermeubelen in de Mudulo-serie snel, netjes èn voor gemonteerd bij u af. U hoeft alleen nog maar te bepalen op welke plek u het meubel op gaat hangen. En ook daarbij ondervindt u gemak, want alle Modulo-badkamermeubelen zijn uitgerust met een verstelbaar ophangsysteem. Dat maakt het ophangen flexibel, snel en gemakkelijk.

Uniek verstelbaar ophangsysteem

Elke badkamer is anders. De afmetingen, de ruimte tussen de verschillende onderdelen, de benodigde ruimte om uw dagelijkse handelingen te verrichten: overal is de situatie uniek. Bij veel leveranciers worden de badkamermeubelen met een vooraf ingesteld ophangsysteem geleverd. Of dat in uw badkamer goed uitkomt, is nog maar de vraag. Een badkamer is namelijk geen standaard ruimte. Het ophangsysteem moet dus ook niet standaard zijn, maar flexibel. Daarom hebben wij alle badkamermeubelen in de Modulo-serie uitgerust met een verstelbaar ophangsysteem. Dat maakt het mogelijk om een kast precies zo op te hangen als u dat wilt. En daardoor zit het altijd goed!

verstelbare-montage.png

Voor gemonteerd, kant en klaar!

 Er zijn nogal wat leveranciers waarbij u de badkamermeubelen zelf in elkaar moet zetten. Dat is een lastig en tijdrovend karwei. Bestelt u badkamermeubelen bij Maxaro, dan zult u iets totaal anders ervaren. De producten worden namelijk kant en klaar bij u afgeleverd! Geen montage problemen, maar puur gemak. Meedenken en ontzorgen is ons doel. Vanuit die gedachte kiezen we ervoor om de badkamermeubelen van uw keuze alvast voor u te monteren. Door onze expertise doen wij dat snel en netjes. De meubelen zijn helemaal ‘af’ als ze bij u afgeleverd worden. Het kost u geen extra tijd of moeite, sterker nog: u hoeft er niets meer aan te doen. Het product komt als geheel uit de doos, kant en klaar, precies zoals u het in onze showroom of op onze website heeft gezien. Geen stress meer over zelf monteren, die ergernis is verleden tijd. De badkamermeubelen van Maxaro kunnen zonder moeite in de badkamer worden opgehangen of neergezet. Dat maakt het plaatsen heel eenvoudig en plezierig. Als dat geen service is!