Hoge lades

Opbergruimte is heel belangrijk in een badkamer. Je wilt veel zaken bij de hand hebben, van handdoeken tot scheergerei, make-up en allerlei andere toiletartikelen. Maar je wilt ze liever niet in het zicht hebben en vanzelfsprekend moeten ze worden opgeborgen op een plek waar ze niet nat kunnen worden. Badkamermeubelen uit de Modulo-serie voorzien in al die behoeften. Ze zijn praktisch en mooi tegelijk. Er is uitgegaan van functionaliteit en dat is doorgevoerd in de vormgeving. De eerste aanpassing die is gedaan om extra opbergruimte te realiseren, is het verhogen van de lades. Dat is optisch niet direct zichtbaar, maar het effect is wel degelijk dat er meer ruimte ontstaat.

extra-veel-opbergruimte.png

Geen sifonuitsparing = meer ruimte!

Nieuw is ook dat de badkamermeubelen in de Modulo-serie geen sifonuitsparing hebben. ‘Hoe kan dat?’, zult u zich afvragen. Het antwoord is dat in de Modulo-serie gebruik wordt gemaakt van een ruimtebesparende sifon. Daardoor is het niet nodig om de lades van deze badkamermeubelen van een sifonuitsparing te voorzien. De lades kunnen dus optimaal worden benut. Dat scheelt enorm in de hoeveelheid opbergruimte.Het is bovendien mooier en de lades zijn gemakkelijker in te delen. U hoeft niet om de sifon heen te reiken en u ziet die – niet bijzonder mooie – sifon ook niet steeds als u iets uit de lade wilt pakken. Dat deel van de wastafel bevindt zich gewoon helemaal buiten het badkamermeubel.

Klikmontage-systeem

De badkamermeubelen in de Modulo-serie hebben nog een extra handigheid. De lades zijn namelijk voorzien van een klikmontage-systeem waardoor ze heel eenvoudig uit het badkamermeubel te halen zijn. Dat kan handig zijn bij het schoonmaken. Het systeem werkt heel gemakkelijk: met een simpele beweging tilt u de lade uit het meubel. Er komt geen gereedschap aan te pas. De lade weer in het meubel zetten, gaat op dezelfde eenvoudige manier. Als u het ‘klik’-geluidje hoort, dan weet u dat de lade goed zit.