Tegelinspiratie

Tegels maken van elke wand en vloer een mooi en stijlvol geheel. Ze worden vooral veel toegepast in de badkamer en het toilet, want ze zijn sterk en slijtvast, en werken een ruimte perfect af. Met tegels kunt u alle kanten op. Er is namelijk een enorm aanbod, qua kleuren, maten, vormen en dessins. U kunt uw badkamer of toilet er precies zo uit laten zien als u wilt! Iedere tegel roept een ander gevoel op. Zo stralen tegels in een groot formaat rust uit. Kleine tegels, zoals tegelstroken of mozaïek geven juist een heel levendig effect aan een oppervlak. Wat is uw persoonlijke stijl of smaak? Zeg het met wandtegels en vloertegels!

Bekijk ons keramisch parket, mozaïek tegels, steenstrips, tegelstroken, decortegels en badkamertegels.

Mixen mag!

Durf te combineren en mix grote en kleine formaten tegels door elkaar! Of kies voor één formaat en zoek de afwisseling in de kleurstellingen. Pebble stones nodigen uit tot aanraken en roepen een gevoel van buiten zijn op. Heel mooi zijn decortegels zoals Portugese tegels, die geven u elke keer als u de badkamer of het toilet binnenkomt dat fijne vakantiegevoel. Bent u van plan om vloertegels in de badkamer te leggen? Overweeg dan om ze te combineren met vloerverwarming. Dat is heerlijk comfortabel. Bij Maxaro slaagt u zeker weten voor tegels. Bekijk de collectie op de website of in één van onze showrooms!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed