Accentwand

Accentwand Tegel
 

Tegels

Vloer-/wandtegel - 506-010101
20x20cm, Grey

Voegmiddel - 400-020302
Zak, 5 kg, zilvergrijs

Siliconenkit - 400-030302
Koker, 310 ml, kit, zilvergrijs

Accentwand

Decortegels hoeven niet alleen als accentwand in een badkamer, toilet of keuken gebruikt te worden. Deze kunnen ook in de hal, woonkamer en elke andere binnenruimte geplaatst worden. Door gebruik te maken van decortegels worden bepaalde wanden of vloeren geaccentueerd. Met decortegels kan er gekozen worden om de accentwand of accentvloer er uit te laten springen door de decortegels af te laten wijken van de overige kleuren en prints in de ruimte. Maar plaats je bijvoorbeeld een lichtgrijze tint in combinatie met een neutrale grijze tegel, dan ontstaat er rust in de ruimte. Door middel van kleur in accessoires en meubels kan het contrast in kleur toch gecreëerd worden.

Decortegels

Decortegels zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Ze zijn te vinden in alle kleuren, maten, mat, glanzend en verschillende patronen. Meestal wordt niet de hele ruimte met decortegels betegeld, maar wordt er gekozen voor een bepaald gedeelte zoals een vloer van de hal, achterwand van de keuken of achter het toilet.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed