Houtlook toilet

Gebruikte producten

Tegels

Keramisch parket - 305-020102
Taiga, 15x80cm, camel

Vloer-/wandtegel - 301-040101
Town, 60x60cm, spring

Voegmiddel - 400-020103
Zak, 5 kg, poeder, grijs

 

Sanitair

Hangend toilet
Keramiek, diepspoel, wit

Bedieningspaneel - 911010334
Wit

Fonteinkraan - 55.004.414
Koudwater, verhoogd model

Toiletmeubel - BMT000554
Eiken, linksdraaiend, mineraalmarmer

Als u heeft gekozen voor hout in uw huis, kunt u natuurlijk ook hout in het toilet plaatsen. Echt hout is niet hygiënisch voor in het toilet, keramisch parket wel. Het heeft een houtlook die niet van echt te onderscheiden is. Door de houtlook tegel zowel als vloertegel en als wandtegel te gebruiken, creëert u een ruimtelijk effect. Doordat de planken verticaal staan, lijkt de ruimte hoger dan deze in werkelijkheid is.

Accentwand bij het toilet

Doordat de houtlook tegel achter het toilet is geplaatst, hoeft u  geen accentwand meer te maken. De combinatie van de houtlook wand en de uni wand geeft een warme en sfeervolle uitstraling in uw toilet. Dit gevoel kunt u natuurlijk ook in uw badkamer, woonkamer of hal maken door deze combinatie van tegels te gebruiken. De houtlook tegels kunt u ook in uw douche gebruiken. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en door de voeg komt er geen vocht tussen.

Accessoires

Bij een houtlook tegel kunt u kiezen voor meubels met een hout uitstraling. In dit geval is er gekozen voor een houtlook toiletmeubel met een mat mineraal marmeren waskom. Dit maakt het natuurlijke gevoel compleet en laat u in het toilet even helemaal tot rust komen.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed