Houtlook & Uni badkamer

Tegels

Wandtegels - 301-500101
30x60cm, wit glans, gerectificeerd

Voegmiddel - 400-020302
Zak, 5 kg, zilvergrijs

 

Sanitair

Hangend badkamermeubel - BME004174
Antraciet mat, greeploos, exclusief waskom

Wastafelkraan - 44.153.501N
Eéngreeps, met inbouwdeel

Houtlook & Uni badkamer

Geef uw badkamer een natuurlijke uitstraling door voor een rustige houtlook tegel te kiezen. Keramisch parket kan op verschillende manieren geplaatst worden. Zo kan er onder andere gekozen voor wildverband, halfsteensverband of visgraat. Keramische houtlook tegels hebben de voordelen van keramische tegels met het uiterlijk van houten planken. Vloerverwarming en vocht zijn voor houtlook tegels geen probleem. Keramisch parket is dus een uitstekend alternatief voor een houten vloer.

Hout kan overal

Keramische houtlook tegels kunnen in elke ruimte van uw huis geplaatst worden, waardoor u overal in huis dezelfde natuurlijke uitstraling heeft. U kunt de tegels combineren met andere stijlen zoals betonlook of uni, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele ruimte met dezelfde tegel te plaatsen. Keramisch parket is niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals blanco, taupe, bruin en grijs, maar ook in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een klein formaat hout van 15x60cm, een steigerhout van 30x120cm of een robuuste houtlook tegel van 20x120cm.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed