Maxaro doet er alles aan om u blijvend maximaal te laten slagen

Dinsdag 17 maart 2020

Bij Maxaro is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers topprioriteit. We volgen daarom de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet en ondernemen de acties die nodig zijn. Op deze pagina leest u wat wij voor en achter de schermen doen om u ook in deze bijzondere tijd online én in onze showrooms maximaal te laten slagen.

Welke maatregelen neemt Maxaro in de showrooms?

U bent gelukkig nog steeds van harte welkom in onze showrooms. Om u met een gerust hart te ontvangen, hebben we extra maatregelen getroffen om de gezondheid en veiligheid te waarborgen. Deze zijn in overeenstemming met het advies van het RIVM en de maatregelen van de overheid.

  • Onze showrooms voldoen aan zeer strenge hygiënenormen. Zo worden onze balie, pinautomaten en andere contactpunten meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Bij binnenkomst staat er bij de showroombalie desinfectiemiddel om uw handen te ontsmetten voor u klaar.
  • We houden gepaste afstand (circa. 1,5 meter) en vragen u om deze afstand te respecteren en deze ook te bewaren tegenover andere klanten.
  • Uit voorzorg geven wij u geen hand.
  • Ter preventie is de kinderspeelruimte gesloten.
  • We vragen u om vanuit hygiënisch oogpunt niet proef te liggen in onze baden en het aanraken van producten te minimaliseren. 
  • We vragen onze klanten om ook zelf de richtlijnen van het RIVM en de overheid te waarborgen, zoals vaak handen wassen, afstand bewaren en geen handen schudden.

Welke extra maatregelen nemen wij nog meer?

  • Wij vragen onze medewerkers alert te zijn op symptomen en bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts niet naar het werk te komen.
  • Al onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de strenge richtlijnen die we hanteren ten aanzien van hygiëne. Zij nemen extra maatregelen, zoals nog vaker handen wassen of het gebruik van desinfecterende gel.

Liever de deur niet uit?

Dan zijn wij er online voor u op www.maxaro.nl. Op onze website vindt u ons complete assortiment en bestelt u gemakkelijk alle producten die u nodig hebt. Doordat Maxaro 98% op voorraad heeft, profiteert u van een snelle levering. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag al in huis. Voor vragen en advies kunt u ons bellen, mailen of whatsappen. Daarnaast helpen onze ervaren servicemedewerkers u graag via de live-chat.

Bekijk alle contactmogelijkheden