Maxaro doet er alles aan om u maximaal te laten slagen. Plan een showroombezoek, maak gebruik van advies op afstand of shop veilig online. ×

Maxaro doet er alles aan om u blijvend maximaal te laten slagen

Donderdag 25 februari 2021

Bij Maxaro is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers topprioriteit. We volgen daarom de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en ondernemen de acties die nodig zijn. Hieronder leest u hoe wij tot het uiterste gaan om u ook in deze bijzondere tijd maximaal te laten slagen.

Showroombezoek op afspraak

We ontvangen u graag op afspraak in onze showrooms. Een bezoek op afspraak is mogelijk in onze megashowrooms te Utrecht en Roosendaal. Hier ontdekt u het mooiste en grootste badkamer- en tegelassortiment. Vind de badkamer en tegels van uw dromen, ga op zoek naar het geschikte toilet of kom langs voor de aankoop van losse badkamerelementen.

Plan uw showroombezoek

Welke maatregelen neemt Maxaro in de showrooms?

Om u met een gerust hart te ontvangen treffen we een aantal maatregelen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen:

  • Onze showrooms voldoen aan zeer strenge hygiënenormen. Zo worden onze balie, pinautomaten en andere contactpunten meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Bij binnenkomst staat er bij de showroombalie desinfectiemiddel om uw handen te ontsmetten voor u klaar.
  • We houden gepaste afstand (circa. 1,5 meter) en vragen u om deze afstand te respecteren.
  • Uit voorzorg geven wij u geen hand.
  • We vragen onze klanten om ook zelf de richtlijnen van het RIVM en de overheid te waarborgen, zoals vaak handen wassen, afstand bewaren en geen handen schudden.
  • Bij voorkeur vragen we u te betalen met pin.
advies-op-afstand-720x300_2.jpg

Advies op afstand

Onze medewerkers zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor productvragen, advies op maat en hulp bij uw online bestelling. Daarnaast bieden we u de gelegenheid om u persoonlijk te laten adviseren middels een videogesprek. Tijdens dit gesprek geeft onze adviseur een rondleiding in de showroom, waardoor u het gevoel krijgt écht aanwezig te zijn. De live demonstratie van producten zorgt ervoor dat u ook thuis geniet van een unieke winkelervaring bij Maxaro.

Plan uw adviesgesprek

Veilig online shoppen

Online staan onze deuren 24/7 wagenwijd voor u open. In de webshop ontdekt u het complete assortiment dat overzichtelijk gerangschikt staat per productcategorie. Zo vindt u gemakkelijk waar u naar op zoek bent. Bovendien profiteert u dankzij onze enorme productvoorraad vrijwel altijd van een snelle levering. Op afspraak is er ook de mogelijkheid uw bestelling veilig af te halen bij ons centraal magazijn in Roosendaal.

Tegelsamples bestellen

Verder bieden we u de fijne optie om tegelsamples te bestellen. Een sample is een gedeelte van een volledige tegel. Hiermee bekijkt en vergelijkt u eenvoudig uw favoriete tegels met uw interieur. Ook is een sample ideaal om zelf de uitstekende kwaliteit van de eerste keus tegels te ervaren. Dit geeft u het vertrouwen dat u de beste keuze maakt.

Bekijk de tegelsamples


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed