Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule

Vrijdag 30 augustus 2019
maxaro-lanceert-nieuwe-keukenformule.jpg

Maxaro lanceert medio 2020 een innovatieve keukenformule. Met deze formule neemt Maxaro een unieke positie in de markt in en zet het bedrijf een nieuwe standaard voor keukens.

Als vooruitstrevende organisatie met de missie om ‘Klanten maximaal te laten slagen’ staat Maxaro nooit stil. Integendeel, met trots kunnen wij het heugelijke nieuws delen dat Maxaro medio 2020 een innovatieve keukenformule lanceert. Binnen deze formule staan de vertrouwde en herkenbare beloftes keuze, beleving en aandacht centraal. Dat betekent dat u, zoals u van ons gewend bent, maximaal kunt slagen voor een keuken van topkwaliteit, voor de beste prijs. En dat u na uw aankoop mag rekenen op maximale ondersteuning en hulp van onze zeer ervaren serviceafdeling.

Om ons volledig te focussen op de succesvolle implementatie van de grensverleggende formule, is het met ingang van 1 september 2019 niet meer mogelijk om een nieuwe keukenafspraak te maken. Wel bieden we u de uitgelezen kans om één van onze showroomkeukens voor een bodemprijs aan te schaffen en te profiteren van onze laatste voorraad scherp geprijsde voorraadkeukens. Wees er snel bij, want OP= ook echt OP.

< Terug naar Keukens

0-banner-uitverkoop-left.png
0-banner-laatste-voorraad-left.png

We zien u graag medio 2020 terug in onze showroom in Roosendaal om u met onze innovatieve keukenformule maximaal te laten slagen.