Maxaro make-over: bekijk de stijlvolle woning van Antoine en Mario

Dinsdag 20 augustus 2019

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Niets is leuker en inspirerender dan binnenkijken in de woning van iemand anders! Laat u ditmaal verrassen door de stijlvol ingerichte woning van Antoine en Mario. Zij durfden het aan om de oude keuken te vervangen door een gloednieuwe matzwarte keuken. Daarnaast gaven ze de badkamer een geheel eigen karakter door het gebruik van natuursteen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Stijlvol koken in een matzwarte keuken

De nieuwe keuken van Antoine en Mario lijkt in niets op de oude. “De vorige keuken was maisgeel”, begint Antoine zijn verhaal. “Een beetje Engelse stijl zeg maar. En dat paste wel bij dit huis, maar op een gegeven moment verandert je smaak. De keuken was eigenlijk helemaal nog niet zo versleten, maar moest er gewoon uit, eens een keer wat anders.”

Iets anders werd het zeker. Het stel viel als een blok voor onze stijlvolle, zwarte Maxaro Aperto keuken. “Ik zag ‘m daar staan in de showroom en ik dacht wauw dat is ‘m. Echt heel mooi. Ik hou van zwart, ik vind het heel chique”, vertelt Antoine enthousiast. Om de keuken volledig naar wens te maken, namen ze andere handgrepen. Dat bleek een maximaal geslaagde keuze: “Ik ben toch wel heel blij met deze handgreepjes. Die vind ik toch wel mooier dan die knopjes.” Verder is het weglaten van de bovenkastjes bij de nieuwe keuken een groot succes. “Wij hadden hiervoor wel bovenkastjes, maar nu lijkt het veel groter.”

maxaro-makeover-antoine-voor-1.jpg
maxaro-makeover-antoine-na-4.jpg

Een absolute eyecatcher

De matzwarte keuken is een absolute eyecatcher in de woning van Antoine en Mario. Het aanrechtblad en de grote vloertegels in betonlook geven de ruimte een industriële sfeer. Met stoere accessoires heeft het stel deze sfeer versterkt. Door de keukenfronten met verticale lamellen en de glanzende witte tegeltjes is de keuken ook zeker landelijk modern te noemen. Maar wat deze keuken vooral uitstraalt is luxe. Het is een opvallende keuze, maar wel een die rustig oogt en perfect samengaat met de rest van het interieur. Naast een blikvanger, moest de keuken functioneel zijn.“ Daarom hebben we nu gekozen voor inductie”, vertelt Antoine. “Ik moest er wel aan wennen in het begin, want voorheen hadden we een keramische kookplaat, maar dit gaat sneller en het is lekker schoon te houden.”

maxaro-makeover-antoine-na-2.jpg

Donkere vloertegels voor een smaakvol geheel

Antoine en Mario zijn bovendien erg blij met hun keuze voor de benedenvloer. Ze wilden een donkere vloer waar je niets op ziet. “En hele grote tegels. Eerst hadden we tegels met vier verschillende formaten, maar op een gegeven moment vonden we dat te druk.” Het stel raakte gecharmeerd van onze antracietkleurige City betonlook tegels. “Dit lijkt gewoon veel groter en ik vind antraciet gewoon heel mooi. Daar ben je nooit op uitgekeken en dat kun je met alles combineren”, aldus Antoine.

maxaro-makeover-antoine-na-1.jpg

Een vleugje luxe in de badkamer

Van de ene blikvanger gaan we door naar de andere: de badkamer. Ook deze ruimte is erg smaakvol ingericht. “In de badkamer vind ik de tegelwand en mijn inloopdouche het mooist”, geeft Antoine aan. En dat begrijpen wij maar al te goed!  De natuurstenen wand geeft de badkamer direct een luxe en bijzondere uitstraling. Het meubel met natuurstenen blad en de heerlijke ruime inloopdouche benadrukken de luxe sfeer. In de douche koos het stel bovendien voor een ontspannende inbouw regendouche en handdouche, waardoor douchen extra aangenaam is en de douche nog ruimtelijker aanvoelt.  

maxaro-makeover-antoine-na-3.jpg

De gouden tip van Antoine

Antoine tipt andere klussers: “Om naar Maxaro te gaan.” Hij is bij ons maximaal geslaagd voor zowel zijn complete keuken als badkamer en benedenvloer. Bovendien is hij erg te spreken over ons personeel en onze klantenservice. “Het personeel is heel vriendelijk en gekwalificeerd.” Op deze reactie kunnen wij niets anders dan trots zijn.


Ook trots op uw maximaal geslaagde verbouwing? Deel het met ons! Stuur een mail naar
marketing@maxaro.nl met daarin voor- en nafoto’s van uw Maxaro make-over. Wij nemen persoonlijk contact met u op als u geselecteerd bent. Wie weet schittert uw verbouwing in ons volgende artikel.