Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Ontdek de charmes van visgraatvloeren

Vrijdag 07 juni 2019

Visgraatvloeren zijn terug van weggeweest. Waar de vloer eeuwen geleden alleen gebruikt werd in statige paleizen, kastelen en herenhuizen, zien we deze mede door de aantrekkelijke prijs tegenwoordig in steeds meer woningen. Bij Maxaro moedigen we dit alleen maar aan. Met een visgraatpatroon creëert u een magisch mooi effect en waant u zich even in uw eigen kasteel. Maar er is meer! Ontdek in onze blog alle charmes van deze vloer.

De sfeermaker in elk paleis

Vloeren met een visgraatpatroon geven elke woning al vanaf de eerste plank of tegel een sfeervolle en zelfs luxe uitstraling. Of u nu houdt van een klassiek interieur, een modern ingerichte woning of juist een Scandinavische woonstijl: deze vloer past altijd. Het is een uitgesproken keuze, maar wel één die mooi samengaat met de rest van uw interieur. Door verschillende kleuren, bewerkingen en decors vindt u namelijk altijd een exemplaar dat goed aansluit bij de stijl van uw eigen paleis.

Vloeren met een tijdloos karakter

Naast sfeervol en luxe is het patroon ook tijdloos te noemen. De vloeren raken nooit uit de mode en gaan vaak erg lang mee. Visgraat parket kunt u bovendien meerdere malen schuren. Hierdoor is het weer als nieuw en heeft u na jaren nog steeds plezier van uw aankoop. Dat maakt visgraat parketvloeren een slimme investering in uw huis. Ze kunnen zelfs waardeverhogend zijn voor uw woning. Kijk, dat is mooi meegenomen.

visgraatvloer-maxaro.jpg
maxaro-visgraat.jpg

Een visgraatvloer is ontzettend veelzijdig

Misschien wel het meest aantrekkelijk aan een visgraatvloer is dat deze ontzettend veelzijdig is. Zowel parket-, laminaat- als pvc-vloeren zijn beschikbaar in dit patroonEn wist u dat wij ook tegels met dit motief hebben? Welke u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Laat u goed informeren door onze specialisten om een maximaal geslaagde keuze te maken.

Ook qua kleuren, decors en bewerkingen zijn er veel mogelijkheden. Gaat uw voorkeur uit naar grijs visgraat laminaat? Of vindt u een donkerbruine houtlook mooier? Denk bij bewerkingen bijvoorbeeld aan het roken of oliën van parket. Gerookt parket heeft een doorleefde uitstraling. Hierdoor is deze vaak terug te vinden in warme en landelijke woonkamers. Een blank geoliede vloer versterkt juist heel erg de natuurlijke kleur en structuur van het hout. Laat u vooral leiden door uw persoonlijke voorkeur om uw favoriet te vinden.


Bent u gecharmeerd van visgraatvloeren? Bekijk dan direct onze collectie of breng een bezoek aan onze showroom om ze in het echt te ervaren.