Onze showrooms zijn tijdelijk gesloten in verband met de COVID-19 maatregelen. Slaag maximaal door veilig online te shoppen en advies op afstand. ×

Algemeen

Badkamerstijl: de luxe designbadkamer

Maandag 04 januari 2021

Houdt u ook zo van een ruimtelijke en opgeruimde badkamer? In deze blog laten we u de designbadkamer zien die is ondergedompeld in luxe.


Badkamerstijl: de moderne badkamer

Woensdag 30 december 2020

De moderne stijl heeft een tijdloze uitstraling. In onze blog leest u de verschillende mogelijkheden die passen in een moderne badkamer.


Maxaro doet er alles aan om u blijvend maximaal te laten slagen

Dinsdag 15 december 2020

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers is topprioriteit. Lees hier meer over de acties die wij ondernemen om u in deze bijzondere tijd blijvend maximaal te laten slagen.


De 6 populairste badkamerstijlen van nu

Dinsdag 01 december 2020

Gaat u binnenkort de badkamer verbouwen of voorzien van een make-over? In onze blog vertellen we u alles over de populairste badkamerstijlen van dit moment.


Bij Maxaro is het elke dag Black Friday

Donderdag 19 november 2020

Bij Maxaro vieren we elke dag Black Friday. U profiteert bij ons dag in, dag uit van de scherpste prijs.


De leukste badkamertrends voor 2021

Donderdag 01 oktober 2020

Laat u in deze blog inspireren door de leukste badkamertrends voor 2021. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer?


In 5 stappen uw droombadkamer

Maandag 31 augustus 2020

Na lang dromen is het zover, u gaat de badkamer verbouwen. De zoektocht gaat beginnen, maar wat is nu de eerste stap? Met ons stappenplan helpen wij u op weg!


Budgetproof badkamer: een volledig nieuwe badkamer met een budget van slechts 1.700 euro!

Maandag 24 augustus 2020

Een volledig nieuwe badkamer met een mooi design voor circa 1.700 euro. Benieuwd hoe u dat doet? Lees hieronder verder en bekijk onze shoplist voor een budgetbadkamer.


De mooiste kleuren voor de badkamer op een rij

Vrijdag 21 augustus 2020

Kleuren zorgen voor sfeer en geven uw badkamer een persoonlijke touch. In deze blog leest u meer over het gebruik van kleuren in deze ruimte.


Maxaro make-over: een kijkje in de badkamer van Guus en Kim

Donderdag 13 augustus 2020

In onze blogserie Maxaro make-over zijn onze klanten aan het woord. Recent spraken we met Guus en Kim over hun nieuwe badkamer. Lees alles over de zoektocht naar hun badkamer ιn ontdek het prachtige eindresultaat.


6x leuke planten voor in de badkamer

Zondag 19 juli 2020

Planten zorgen niet alleen voor meer zuurstof en schone lucht, maar geven ook sfeer aan uw interieur. In deze blog hebben wij de zes mooiste planten voor in de badkamer voor u op een rij gezet.


In 10 stappen uw badkamer verbouwen

Woensdag 27 mei 2020

Gaat u zelf de badkamer verbouwen? Met onze 10 stappen gaat u goed voorbereid aan de slag.


Wellness badkamer: maak van de badkamer uw eigen wellnessoord

Donderdag 30 april 2020

Een wellness in eigen badkamer betekent optimaal genieten. Zo ervaart u pure luxe en creλert u een spa-moment. Wilt u uw badkamer omtoveren tot een heerlijk wellnessoord? Laat u inspireren door onze tips.


Tweede megastore Maxaro officieel geopend in Utrecht

Maandag 03 februari 2020

Maxaro heeft vanmorgen om 9.00 uur officieel de deuren van haar nieuwste megastore in Utrecht geopend. Na maandenlange voorbereidingen is het pand in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn klaar voor het grote publiek.


Maxaro en V.V. De Meern slaan handen ineen

Vrijdag 22 november 2019

Maxaro is een samenwerking (sponsoring) aangegaan met V.V. De Meern. Met dit partnership willen beide partners clubleden nog meer kansen bieden om zich te ontwikkelen.


12

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 50,- shoptegoed Mis niet langer de nieuwste trends, tips en aanbiedingen

€ 50,-Shoptegoed