Plan een persoonlijk adviesgesprek in de showroom

Vrijdag 10 juli 2020
_panorama maxaro.jpg

Bent u van plan om uw badkamer of toiletruimte te verbouwen? Of zoekt u nieuwe tegels voor uw woonkamer, keuken, badkamer, toilet of hal? Dan kunt u bij Maxaro in Roosendaal en Utrecht terecht voor een gratis adviesgesprek. Onze verkoopadviseur neemt de tijd om u van persoonlijk advies te voorzien én al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast leidt de adviseur u graag rond in de megashowroom om alle passende mogelijkheden te laten zien. Om het maximale uit uw adviesgesprek te halen, raden wij u aan om uzelf online te oriënteren.

Plan direct uw showroomafspraak


Uiteraard nemen we tijdens uw showroombezoek de adviezen en maatregelen van het RIVM en de overheid in acht om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Lees hier over alle getroffen maatregelen.

Deskundig advies voor uw droombadkamer

Tijdens een adviesgesprek komt uw droombadkamer tot leven. Uw persoonlijke adviseur bekijkt samen met u waarom de huidige badkamer niet meer voldoet en hoe de ideale badkamer eruitziet. Wenst u bijvoorbeeld een ruime inloopdouche of mag een vrijstaand bad niet ontbreken? En welke tegelstijl spreekt u het meest aan? U gaat het samen met de verkoopadviseur ontdekken! 

Nadat de badkamerwensen in grote lijnen inzichtelijk zijn gemaakt, neemt de adviseur u mee langs talloze sfeeropstellingen en productpresentaties. Zo doet u inspiratie op en krijgt u een compleet beeld van alle keuzemogelijkheden. Vervolgens geeft de verkoopadviseur deskundige uitleg en advies over alle producten die u in de nieuwe badkamer wenst. Natuurlijk kunt u daarbij ook rekenen op persoonlijk stijl- en kleuradvies.

0_blog-banner-pasen-2.png

Advies op maat voor uw nieuwe toiletruimte

Gaat u binnenkort de toiletruimte verbouwen? Tijdens een showroomafspraak nemen we graag de tijd voor u. Zo geven we tips en advies, zodat u straks goed voorbereid aan de slag gaat. Daarnaast zoeken we samen de producten bij elkaar om het kleinste kamertje van een fijne sfeer te voorzien.

Tegelplein Utrecht.jpg

Samen de mooiste tegels combineren

Heeft u nieuwe tegels nodig voor uw badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet? Dan bent u bij Maxaro aan het juiste adres. Samen met uw persoonlijke adviseur gaat u op zoek naar de perfecte tegelcombinatie. Dat doen we op het befaamde tegelplein. Hier vindt u ruim 235 tegelstalen. Voor de benodigde inspiratie nemen we u mee langs talrijke opstellingen. Zo maakt u gegarandeerd een geslaagde keuze.

Plan direct uw showroomafspraak

Tips ter voorbereiding op het adviesgesprek

Om het maximale uit uw adviesgesprek te halen, raden wij u aan om uzelf goed voor te bereiden aan de hand van deze tips:


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips