Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Blog > Badkamertips > Kosten nieuwe badkamer
Home > Blog > Badkamertips > Kosten nieuwe badkamer

Kosten nieuwe badkamer

Vrijdag 26 april 2013

Ben je van plan om de badkamer te gaan verbouwen of ga je in je nieuwe huis een nieuwe badkamer installeren? Maar heb je geen idee wat een nieuwe badkamer je gaat kosten? Wij geven je alvast een goede indicatie.

Onderdelen nieuwe badkamer

Waar bestaat een nieuwe badkamer uit? Voordat je een inschatting gaat maken over de kosten van jouw nieuwe badkamer, is het belangrijk om te weten wat jij belangrijk vindt in een badkamer. Voor elke badkamer heeft Maxaro wel sanitair in de juiste afmetingen.
Selecteer gemakkelijk & snel uw sanitair in het handige keuzemenu.

Kies de juiste vorm stoomcabine of whirlpool die het best in uw badkamer past.

Voor de meeste badkamers heb je te maken met de volgende kostenposten:

  • Sanitair;
  • Installatiekosten.

Badkamer sanitair

Een groot gedeelte van de kosten van de badkamer zullen gaan zitten in het badkamer sanitair. Sanitair ga je straks dagelijks gebruiken en daar kun je dus het beste niet al te veel op bezuinigen. Daarom heeft Maxaro kwalitatief sanitair in haar assortiment tegen de scherpste prijzen.

Onder de sanitair groepen vallen onder andere:

In het sanitair aanbod heeft Maxaro vele mooie sanitairacties!

whale_hw.jpg

Installatiekosten voor plaatsing

Installatiekosten zijn de kosten die je maakt bij het installeren of laten installeren van de badkamer. Maxaro kan je goede en vakkundige mensen aanbevelen die u met veel toewijding helpen. Zelfs voor stoomcabines en whirlpools heeft Maxaro contact met specialisten die dagelijks wellness sanitair installeren.

Het zelf installeren van de badkamer blijft de meest goedkoopste optie. Als je besluit om de badkamer zelf te installeren dan kunnen zowel de verkopers van Maxaro als de technische sanitairspecialisten je op afstand of in de sanitair showroom van goed advies voorzien.

Kostenoverzicht voor je nieuwe badkamer

Een badkamer kan je geheel naar eigen wens en budget invullen. Wens je een klassieke of moderne badkamer? Aan de hand van ons grote assortiment en de scherpste prijzen slaag je altijd bij Maxaro!

Wil je zelf een kosteninschatting maken voor je nieuwe badkamer?
Vertel ons uw wensen via het contactformulier of;
Maak een afspraak voor een bezichtiging van de showroom.