Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Blog > Douche > Kant en klare douchecabines
Home > Blog > Douche > Kant en klare douchecabines

Kant en klare douchecabines

Maandag 25 mei 2015

Zonder al te ingewikkelde zoektochten, lastige keuzes en een hoop gedoe toch in een handomdraai een gloednieuwe douchecabine in uw badkamer? Dan is een kant en klare douchecabine iets voor u. Benieuwd? Wij vertellen u er alles over.

ak0909-320100_h.jpg

Kenmerken kant en klare douchecabine

Een kant en klare douchecabine, waar herkent u die nou aan? Ten eerste aan het uiterst complete alles-in-één pakket. Een kant en klare douchecabine bevat al een douchebak, wanden, een douchekraan, regendouche, handdouche en vaak zelfs massagestralen en geïntegreerde verlichting. Als dat geen luxe is!

Voordelen kant en klare douchecabine

Een kant en klare douchecabine biedt veel voordelen. Die zetten we graag even voor u op een rij!

  • Gemak

Een douchecabine plaatsen in een halfuurtje: het kan echt. Kwestie van op de goede plek zetten en de leidingen aansluiten! Ook het vervoeren is veel minder ingewikkeld. Eén pakket is genoeg. En onderdelen kwijtraken? Dat is ook verleden tijd.

  • Geen keuzestress

Voor één douche heeft u vaak een cabine, douchebak, kraan, glijstang, regendouche en handdouche nodig. Wat veel! Niet zo verwonderlijk dat het vaak lastig kiezen is. Want past alles wel bij elkaar? En past de kraan wel precies op de regendouche? Bij een kant en klare douchecabine hoeft u hier niet meer bang voor te zijn.

  • Extra luxe

Kant en klare douchecabines bieden vaak net wat meer opties. Hoe dat komt? Inbouwen is in zo’n cabine geen probleem. Massagestralen en lichtspots worden simpelweg in het ontwerp van de cabine geïntegreerd. Zo wordt douchen echt een ultiem ontspannende ervaring.

Waarom Maxaro?

De grootste sanitairshowroom van de Benelux vindt u in het Brabantse Roosendaal. Daar zijn wij van Maxaro erg trots op! In onze showroom bekijkt u tientallen douchecabines en doet u veel inspiratie op. Kunt u wel wat hulp gebruiken met het uitzoeken van een nieuwe kant en klare douchecabine? Vraag onze adviseurs dan om advies. Vrijwel al onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook thuis vanuit uw luie stoel bestelt u eenvoudig een kant