Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Blog > Kranen > Design kranen zijn eyecatchers, overal in huis

Design kranen zijn eyecatchers, overal in huis

Dinsdag 26 juli 2016
Design-kranen-zijn-eyecatchers,-overal-in-huis-l.jpg

Een design kraan kan uw badkamer of keuken echt een meerwaarde geven. Bij een design kraan valt de bijzondere vormgeving op. Er zijn klassieke en moderne design kranen. Want design betekent echt niet dat zo’n kraan alleen maar strak en modern moet zijn. Ook een stijlvolle messing kraan met twee kruisvormige grepen kun je een designkraan noemen. Het gaat er om dat een design kraan geen dertien-in-een-dozijn kraan is. Een design kraan doet iets extra’s in een ruimte.

Design bepaalt uitstraling

Het design of ontwerp zorgt voor de uitstraling van kraan. Eigenlijk valt alles wat u kunt zien aan de kraan onder het design. Neem zoiets als het gebruikte materiaal. Glimmend verchroomd messing zorgt voor een weerkaatsend effect waarbij uw hele keuken weerspiegeld wordt. Aan de andere kant is er geborsteld rvs dat voor een industriële, stoere look zorgt. Kijk vooral wat er bij uw inrichting past, en kies daarbij het design van de kraan. Voor de uitloop van de kraan heeft u meestal de keuze uit drie vormen, die allemaal een ‘letter-aanduiding’ hebben. Zo is er de C-uitloop, de U-uitloop en de L-uitloop. Misschien heeft u een duidelijke voorkeur. Voor de werking van de design kraan maakt de vorm van de uitloop niet uit. Het gaat meer om het gevoel dat het oproept.

Kraan met keramisch binnenwerk

Natuurlijk moet een design kraan goed werken. Bij de kwaliteitskranen van Maxaro is dat aspect dik in orde. Alle design kranen uit de collectie van Maxaro zijn van topkwaliteit. Het binnenwerk bestaat immers uit keramische schijven. Die zijn duurzaam en betrouwbaar. Ze slijten nauwelijks en zijn niet gevoelig voor kalkaanslag. Als u kiest voor een design kraan in de keuken, let dan goed op de functionaliteit. Veel mensen vinden het belangrijk dat de uitloop van een keukenkraan draaibaar is. Dat is praktisch als u iets af wilt spoelen of een grote pan of iets anders wilt vullen met water. Design keukenkranen zijn er met één of met twee hendels.

Groot aanbod design kranen

Voor een groot aanbod design kranen tegen lage prijzen gaat u naar Maxaro. We hebben design keukenkranen, design wastafelkranen, design badkranen, design douchekranen, design bidetkranen en design kranen die op of boven een fonteintje in het toilet passen. Er zijn niet alleen heel veel design kranen te zien, maar een totale collectie van badkamerproducten. U krijgt in de supergrote showroom van Maxaro een compleet overzicht van de mogelijkheden. De merken en series staan overzichtelijk opgesteld en dat maakt vergelijken en kiezen heel gemakkelijk.