Oneindig veel douchecombinaties

Als u in uw nieuwe badkamer van plan bent om een douche aan te laten leggen – en wie wil dat nou niet? – dan heeft u veel te kiezen en te beslissen. Het is handig om van tevoren ideeën en inspiratie op te doen, en u misschien wel te laten voorlichten over de mogelijkheden. Want er kan veel, heel veel, dat zult u snel genoeg merken!

combineren-2-l.jpg

Van simpel en eenvoudig

Door een simpele badwand op de rand van het bestaande bad te monteren en een handdouche op de badkraan aan te sluiten, kunt u in bad douchen. Heeft u al een nis in uw badkamer? Dan is een enkele douchedeur genoeg om er een echte douche van te maken. Zo markeert u de ruimte en voorkomt u dat het douchewater de badkamer in loopt. Een eenvoudige douchecabine creëert u door een douchebak met een douchecabine te combineren. Bij Maxaro denken we graag met u mee. Wat zijn uw wensen? Hoe is uw ruimte? Samen zoeken we de beste oplossing. En dat lukt altijd, omdat ons assortiment bijna oneindig groot is.

Pure wellness in uw eigen badkamer

Een douchecabine of inloopdouche is prettig. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een snufje wellness aan uw badkamer toe te voegen? Bij Maxaro kunt u ook terecht voor verschillende luxe douche-toepassingen. Neem nou een douchecabine met stimulerende en ontspannende massagejets. Of een stoomdouche, waarbij een vernuftig systeem het douchewater vernevelt en de cabine vult met stoom. Echt een sensatie die verfrist en verkwikt. Heerlijk toch!

Combineren_L.jpg

Wat sluit dat goed aan!

Bij het samenstellen van uw ideale en unieke douche, zult u waarschijnlijk gaan combineren. Een douchebak met een douchecabine. Een douchecabine met een douchegarnituur. Een inloopdouche met een douchegoot. Wilt u graag een douchedeur in een nis, een douchecabine, of toch liever een deur in uw inloopdouche? Ons ruime assortiment douches maakt het allemaal mogelijk. Verschillende maatvoeringen douchedeuren en vaste wanden kunnen met elkaar gecombineerd worden waardoor uw perfecte doucheruimte ontstaat. Zo hebben wij inloopdouches beschikbaar die bestaan uit één wand aan de muur, één wand met een extra zijwand om spatwater tegen te gaan, of zelfs een half gesloten inloopdouche met twee of drie wanden. Kiest u liever voor iets unieks dan hebben wij ook (half) vrijstaande of zelfs gebogen inloopdouches beschikbaar.

Mocht u toch liever een douchevariant hebben met een of twee deuren, dan kunt u ook bij ons terecht. Het mooie van alles bij één aanbieder kopen, en misschien wel van één merk, is dat alles altijd prima bij elkaar past. Zowel vanuit esthetisch als vanuit technisch oogpunt sluit zo’n combinatie altijd goed bij elkaar aan.