Innovatieve douchedeursystemen bij Maxaro

In de meeste badkamers is de doucheruimte afgeschermd door glazen wanden en vaak ook nog door een douchedeur. Een douchedeur geeft u toegang tot de daadwerkelijke douche en daarmee deelt u de ruimte in. Daarnaast heeft een douchedeur als functie om het douchewater in de doucheruimte en uit de badkamer te houden. Douchedeuren zijn tegenwoordig in veel soorten en maten leverbaar. Van 60 tot 195 centimeter breed, zodat er altijd wel een passende douchedeur te vinden is. U heeft de mogelijkheid om een volledig doorzichtig exemplaar aan te schaffen, maar u kunt ook voor een ietwat mat exemplaar kiezen. Verder is de deurknop van de douchedeur een belangrijk stijlelement, dat van invloed is op de totale uitstraling. Maar naast deze zichtbare kenmerken zijn sommige deuren ook voorzien van een innovatief systeem. Dat zie je misschien niet altijd, maar je merkt het wel degelijk!

Douchedeursysteem2_L.jpg

Lift systeem spaart rubbers

Bij Maxaro zijn we altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor een goede prijs. Wij maken alleen maar gebruik van innovatieve hoogstaande kwaliteitsproducten. Dankzij deuren met een lift systeem heeft u geen last meer van doucherubbers die al na een paar maanden versleten zijn. Door de douchedeuren met lift systeem gaan de rubbers aan de onderkant van het glas veel langer mee. De douchedeur wordt namelijk bij een openslaande beweging van de grond getild, waardoor het doucherubber de grond niet raakt en dus minder snel zal slijten. Wanneer de douchedeur in een gesloten positie staat, raakt het rubber de grond wel en dient deze als waterkering.

Dubbele uitklikbare deurwielen

Onze douchewanden en douchecabines met schuifdeuren zijn voorzien van dubbele uitklikbare deurwielen aan de onderzijde van de cabine. Door dit systeem kunnen de deuren uit het onderprofiel geklikt worden. Dat zorgt ervoor dat zowel het profiel als het glas makkelijk schoon te maken zijn.

Douchedeursysteem_L.jpg

RVS roller systeem

Maxaro heeft zowel vierkante als rechthoekige als kwartronde douchecabines in haar assortiment. Speciale aandacht verdienen de douchecabines met schuifdeur uit de serie L5120. Zowel de deurwielen als het bovenste profiel van deze cabines zijn gemaakt van RVS. Deze rechthoekige douchecabines zijn voorzien van het RVS roller systeem, waarbij de schuifdeur alleen maar over het bovenste profiel rolt. Dit zorgt voor een rustige, mooie uitstraling en garandeert schoonmaakgemak.

Verstelbaar magnetisch muurprofiel

Ook een mooi voorbeeld van een innovatief deursysteem is een douchedeur van Mocoori die wordt geleverd met een verstelbaar magnetisch muurprofiel. Dat geeft de mogelijkheid om deze deur te verstellen: van 795 tot 830 millimeter. Dat kan net heel handig uitkomen!