Keukenapparatuur

Van apparatuur van bekende A-merken als Bosch, Siemens, ETNA, Pelgrim en ATAG, tot een betaalbare huisselectie: bij Maxaro vindt u keukenapparatuur voor elk budget en voor elke keuken. Ook voor de nieuwste trends en innovatieve technologieën bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitgebreide assortiment kookplaten, ovens, vaatwassers, afzuigkappen en koel- en vrieskasten, zorgt ervoor dat u bij Maxaro maximaal slaagt! 

merken-keukenapparatuur-2.jpg

Lees meer over: SiemensATAG | Bosch | Pelgrim | ETNA | Huismerk selectie


Stoomovens

Stomen is een eeuwenoude Aziatische kooktechniek die steeds populairder wordt. Het is een gezonde manier van eten bereiden, omdat er geen boter of olie aan te pas komt. In een stoomoven komt het voedsel niet in aanraking met water, waardoor vitamines, mineralen, smaak en kleur optimaal behouden blijven. U bereidt er eenvoudig en snel complete maaltijden in, zonder dat de smaken zich met elkaar vermengen. In principe geldt: alles wat in een pan bereid kan worden, kan ook in een stoomoven bereid worden.

stoomoven.jpg

Downdraft afzuigkappen

Een downdraft afzuigkap is de ideale oplossing voor een kookeiland. Een downdraft bevindt zich direct achter of naast de kookplaat en niet boven de kookplaat, aan het plafond. Wanneer u gaat koken drukt u op de knop en komt de afzuigkap tevoorschijn. Met eenzelfde druk op de knop verdwijnt de afzuigkap in uw aanrechtblad. Kookluchtjes worden direct van de kookplaat afgevoerd en krijgen geen kans zich door de ruimte te verspreiden. De ruimte boven het kookeiland of de kookplaat blijft met een downdraft afzuigkap open.

ld97aa670_ps_3.png

Inbouw koffiemachines

Koffieliefhebbers dromen er waarschijnlijk van: een inbouw koffiemachine, geïntegreerd in het keukenontwerp. In een handomdraai maakt u met verse bonen de heerlijkste espresso, cappuccino of latte macchiato. Een inbouw koffieapparaat komt perfect tot zijn recht in een hoge kast of in een apparatenwand. Door te kiezen voor een inbouw koffiemachine bespaart u ruimte op het aanrecht, omdat u geen los apparaat meer nodig hebt.

koffiemachine_1.jpg

Kokendwaterkraan

Een kokend water kraan maakt koken makkelijker en sneller. U tapt direct kokend water uit de kraan voor een lekker kopje thee, een heerlijke pasta of een zachtgekookt eitje op zondagochtend. Een losse waterkoker op het aanrecht is overbodig. Kokendwaterkranen zijn veilig in gebruik en energiezuinig. In ongeveer 1 op de 5 nieuwe keukens is al een kokend water kraan te vinden!

quooker_1.jpg

Design afzuigkap

Voor wie zich stoort aan het massieve blok boven het kookeiland in een open keuken, is er de design afzuigkap. Deze exclusieve design afzuigkap is een lust voor het oog. De ronde vormen, verfijnde afwerking en sfeervolle verlichting maken deze afzuigkap absoluut niet standaard. Stalen draden bevestigen de afzuigkap aan het plafond, waardoor de openheid behouden blijft. Deze innovatieve afzuigkap is met recht een ware aanvulling in iedere moderne keuken.

wave.jpg