Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Keukens op maat

De perfecte keuken voor een eerlijke prijs vindt u bij Maxaro. Met een enorm uitgebreid assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elk huis en voor elk huishouden, groot of klein, vindt u een droomkeuken. Onze keukenadviseurs kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw wensen. U kunt kiezen uit een groot aantal stijlen, materialen, opstellingen en functies. 

Daarbij zijn de kwaliteit en de prijs bij ons net zo belangrijk als de looks. Wij begrijpen namelijk dat uw nieuwe keuken binnen uw budget moet passen én jaren mee moet gaan. Bij Maxaro vindt u daarom een nieuwe keuken van topkwaliteit, voor een eerlijke en transparante prijs.

> Maak direct een showroom afspraak

Oneindig veel keuze

Onze keukens op maat zijn verkrijgbaar in oneindig veel mogelijkheden: diverse kleuren, elke gewenste opstelling en elke gewenste maat. Zo vindt u altijd een keuken die bij u past en helemaal voldoet aan uw wensen. In onze showroom kunt u de verschillende materialen bekijken, voelen en vergelijken. Daarnaast kiest u zelf uw apparatuur uit het ruime aanbod van verschillende A-merken.

product-keuken.jpg

Persoonlijk advies en ontwerp

Tijdens uw afspraak in onze showroom wordt uw nieuwe keuken vrijblijvend samengesteld en in 3D uitgetekend. Onze keukenadviseurs stemmen samen met u alle details op elkaar af. Van de apparatuur tot de invulling van de keukenkastjes: aan alles wordt gedacht.  Samen ontwerpt en schuift u net zo lang tot het geheel naar wens is en u maximaal geslaagd bent.

persoonlijk_advies.jpg

Tot 8 weken levertijd

Door onze korte levertijden is uw droomkeuken sneller gerealiseerd dan u denkt. Binnen 6 tot 8 weken bereidt u al een heerlijke maaltijd in uw nieuwe keuken. Hebt u langer de tijd nodig om voorbereidingen te treffen? Wij bieden ook gratis opslag! Maxaro kan tevens de realisatie van uw nieuwe keuken op zich nemen door de keuken in te meten en te monteren.

 
8_weken_levertijd.jpg
cta-showroom-afspraak-banner.jpg

Laat u inspireren in onze showroom

Maak een showroom afspraak voor persoonlijk advies en gratis ontwerp

keuken-eiland-senna-in-oud-eiken-met-ultra-mat-zwart.jpg
0__95a9779.jpg
0__95a9824.jpg
keuken_5.jpg
keuken_4.jpg
keuken_2.jpg
keuken_1.jpg