Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Onze werkwijze

onze-werkwijze-banner.jpg

In 9 stappen uw droomkeuken op maat

Onze werkwijze valt samen te vatten in 9 stappen:

OriŽntatie & inspiratie

1.   (Online) oriëntatie
2.   Afspraak maken voor showroombezoek
3.   Voorbereiding thuis
4.   Showroombezoek

Aankoop & plaatsing

5.   Inmeten
6.   Bestelling en planning
7.   Levering
8.   Montage
9.   Genieten!

1. (Online) oriŽntatie

Het opdoen van keukeninspiratie is de eerste stap in het aankoopproces van een nieuwe keuken. Dit kan online, maar ook in onze showroom. Ontdek welke keukenstijl u aanspreekt, welke opstelling het beste past in de ruimte en welke materialen en kleuren u mooi vindt.

> Doe inspiratie op, online en in onze showroom

2. Afspraak maken

Heeft u genoeg keukeninspiratie opgedaan en uw wensen op een rijtje gezet? Maak dan een afspraak en kom naar onze showroom. Hier wordt u door een specialist ontvangen en vakkundig geholpen.

> Maak direct een showroom afspraak

3. Voorbereiding thuis

Nadat u een ontwerpafspraak hebt gemaakt met één van onze specialisten, vragen we u thuis een aantal voorbereidingen te treffen. U ontvangt van ons een formulier waarop u uw wensen beschrijft. Neem dit formulier, samen met een plattegrond met de maten van uw keuken, mee naar uw afspraak en ontwerp samen met een adviseur uw droomkeuken.

> Download droomformulier

4. Showroombezoek

Tijdens uw bezoek aan onze experience showroom ontwerpt u samen met een deskundig keukenadviseur uw droomkeuken. Neem een kijkje in de showroom en voel, ervaar en vergelijk de verschillende materialen en opstellingen. Van de apparatuur tot de invulling van de keukenkasten: alles wordt deskundig op elkaar afgestemd en aan alles wordt gedacht. Uw keukenadviseur luistert naar uw wensen en verwerkt deze in een 3D ontwerp. Zo ziet u uw keuken langzaam tot leven komen!

5. Inmeten

Om de keuken perfect passend te maken, wordt uw keuken voor de definitieve bestelling op locatie ingemeten. Tot op de millimeter worden de afmetingen van de ruimte opgenomen en wordt er rekening gehouden met eventuele stopcontacten of ramen. Allemaal om uw droomkeuken perfect te laten passen! 

6. Bestelling en planning

Is de ruimte ingemeten en de keuken 100% passend ontworpen en ingetekend? Dan wordt uw keuken definitief in bestelling gezet. Vanaf dit moment duurt het – afhankelijk van uw materiaalkeuze – tot 8 weken totdat uw keuken geleverd wordt. In de tussentijd zorgt u ervoor dat uw oude keuken is verwijderd, alle leidingen en aansluitpunten op de juiste plek zitten en de ruimte gereed is voor uw nieuwe droomkeuken.

7. Levering

Uw droomkeuken, inclusief apparatuur, keukenblad en overige onderdelen, wordt op een afgesproken dag en tijd bij u thuis binnen afgeleverd.

8. Montage

Als alle onderdelen bij u thuis zijn afgeleverd, kan de keuken gemonteerd worden. De keukenkasten van uw nieuwe keuken zijn volledig voorgemonteerd, zodat de montage direct kan beginnen. Ook de apparatuur en kraan worden aangesloten, zodat uw nieuwe keuken klaar is voor gebruik.

9. Genieten!

Een moment waar u lang naar uit hebt gekeken: uw nieuwe droomkeuken is klaar voor gebruik. Geniet ervan!

cta-showroom-afspraak-banner.jpg