Quooker kokendwaterkraan

Onmisbaar in uw nieuwe keuken is een Quooker: een kokend water kraan die direct kokend water levert. In een handomdraai zet u een lekker kopje thee of kookt u een heerlijke maaltijd met rijst, pasta of verse groenten. Dat scheelt tijd én ruimte op het aanrechtblad, want de Quooker maakt een waterkoker overbodig.

In ons assortiment vindt u twee verschillende kokendwaterkranen van Quooker: de Quooker Flex en de Quooker Fusion. Door de verschillende designs en finishes is er altijd een kokend water kraan die past bij de stijl van uw keuken.

quooker.jpg

Quooker Flex

De nieuwste innovatie van Quooker is de Quooker Flex: een kokendwaterkraan met een flexibele uittrekslang voor warm en koud water. Dit is ideaal voor het wassen van grote pannen, het schoonspoelen van de gootsteen of het vullen van een emmer water. Dankzij de handige stop geeft de Quooker Flex geen kokend water als de uitrekslang uitgetrokken is.

De Quooker Flex is verkrijgbaar met de kenmerkende ronde uitloop en in twee finishes: chroom en roestvrijstaal.

quooker-flex.jpg

Quooker Fusion

De Quooker Fusion combineert een kokendwaterkraan en mengkraan. U hebt dus maar één kraan nodig voor koud, warm én kokend water. De bijzonder handige kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop die oplicht bij het tappen van kokend water of bij het opwarmen van kokend water, maakt de Quooker Fusion zeer veilig in gebruik.

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in twee modellen en drie finishes: de kenmerkende Fusion Round met ronde uitloop en de strakke Fusion Square met vierkante uitloop, in chroom, roestvrijstaal en zwart.

quooker-fusion.jpg

Kokendwaterkraan boilers

Om direct kokend water te leveren beschikt een Quooker over een boiler die in de keukenkast wordt gemonteerd. Zelfs in een keuken met ladekasten kan een reservoir worden geplaatst! De PRO3 boiler levert direct kokend water, de COMBI boiler direct kokend én warm water en de COMBI+ boiler direct kokend en onbeperkt warm water. Met een stand-by verbruik van slechts 5 cent per dag hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoge energiekosten.

quooker-boiler.jpg