48-uurs controle

Maxaro, fabriek en vervoersbedrijven behandelen uw bestelling met de grootste zorg. Mochten artikelen toch visuele schade hebben opgelopen dan dient u dit binnen 48 uur te melden. Ook dient u uw bestelling na levering binnen 48 uur te controleren op compleetheid. Melding na 48 uur met betrekking tot beschadigingen en of levering niet overeenstemmend met de orderbevestiging vallen niet onder garantie. Alle whirlpoolbaden worden voor u getest in de fabriek, dit houdt in dat er een lichte mate van restwater in het systeem van de whirlpoolbaden kan zitten.

Onderstaand meldingsformulier voor beschadigingen of het niet overeenstemmen met de orderbevestiging is nodig om uw melding in ontvangst te nemen. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van het meldingsformulier zal er contact met u worden opgenomen door de service afdeling. Door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Omdat Maxaro geen invloed heeft op de planning van de klant erkennen wij nadrukkelijk geen enkele aansprakelijkheid in vertraging van werkzaamheden en de hier eventueel aangebonden kosten. Maxaro zal zich echter voor 100% inzetten voor een vlotte afwikkeling.


Uw gegevens

12-07-2020

Aankoopgegevens


1 Uw voordeel: Korte doorlooptijd + directe visuele controle (indien het product omgeruild word)

2 Uw voordeel: Korte doorlooptijd

* Verplicht veld

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips