Leveringsvoorwaarden bij palletlevering

Grote, zware of breekbare producten worden op pallet(s) geleverd via groottransport. Een dergelijk transport wijkt af van de reguliere pakketdiensten. Daarom is het goed om de volgende voorwaarden in acht te nemen. 

Afleveradres 
Er wordt geleverd op het opgegeven afleveradres. Standaard is dit gelijk aan het factuuradres. Heeft u een afwijkend bezorgadres opgegeven? Dan wordt vanzelfsprekend op dit adres geleverd.

Levering tussen 7.00 en 19.00 uur
De levering vindt plaats tussen 7.00 en 19.00 uur. Vanaf 22.00 uur op de dag vóór levering heeft u inzage in een tijdsindicatie van 3 uur. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen 15 minuten vóór levering door de chauffeur gebeld op het opgegeven telefoonnummer.

Aanwezig bij levering
Belangrijk is dat dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Een handtekening voor ontvangst is vereist. Onze transporteur levert niet bij uw buren af. Ook mogen leveringen niet op straat worden geplaatst. 

Is er niemand aanwezig bij levering? In dat geval zal de levering retour mee worden genomen door onze transporteur. Voor een nieuwe afleverpoging zullen extra kosten worden gerekend. 

Levering tot eerste drempel
Palletleveringen worden geleverd tot aan de eerste drempel op begane grond, of tot waar de chauffeur met pompwagen kan komen. Een pompwagen kan niet over grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden. U dient er zelf voor te zorgen dat de producten naar binnen/boven worden gebracht. Gelieve hier rekening mee te houden dat u voor zware en/of grote producten voldoende mensen beschikbaar heeft. De pallet(s) en het verpakkingsmateriaal blijft bij u achter.

48 uurs controle
Wilt u de producten binnen 48 uur controleren op transportschade of onjuistheden. Mocht er iets niet goed zijn, dan horen wij dit graag van u, zodat wij het kunnen oplossen voor u.

Acclimatiseren van glas
Bevat uw bestelling een douchecabine, inloopdouche, douchewand of -deur? Houd er dan rekening mee dat glas minimaal 24 uur dient te acclimatiseren alvorens deze geïnstalleerd wordt. Acclimatiseren dient rechtop (staand of zijkant) en in dezelfde ruimte te gebeuren als waar het product komt te staan. U kunt de glaswand(en) controleren op schade, maar laat deze wel in de doos staan tot u deze gaat installeren.