Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Klantenservice > Onze beloftes
Home > Klantenservice > Onze beloftes

In alles tot het uiterste!

Dat is onze dagelijkse drijfveer. Maximaal inspannen voor het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit, voor de beste prijs. Door het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze, zijn onze klanten maximaal geslaagd!

Aan deze beloftes mag u ons houden.

1. Inspiratie

1. Inspiratie

Honderden ideeën en echte voorbeelden voor iedereen, in onze webshop én showroom

In onze grootste showroom van 5.000 m2 én onze webshop vindt u honderden ideeën en echte voorbeelden. Het grootste en mooiste assortiment van topkwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs. De 9.3 score voor klanttevredenheid op Trustpilot is hiervoor het beste bewijs.

2. Keuze

2. Keuze

Complete collectie met overzichtelijke combinatiemogelijkheden, uit voorraad leverbaar

Wij bieden u de grootste collectie met ontelbare combinatiemogelijkheden. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit het eigen magazijn, van ruim 22.000 m2. Zo kunt u producten direct meenemen, de volgende werkdag laten bezorgen of laten leveren op afroep. Indien gewenst houden wij uw bestelling gratis in opslag.

3. Beleving

3. Beleving

Kijken, voelen en ruiken: alle zintuigen worden geprikkeld in sfeervolle presentaties

Het volledige assortiment is zowel op de website als in de showroom aanwezig. Kom proefliggen in baden, bekijk stoomcabines en whirlpoolbaden in werking en probeer badkamermeubels uit. Ervaar zelf de kwaliteit, de functionaliteit en het design van onze eigen producten.

4. Ervaring

4. Ervaring

Gegarandeerd genieten: alle kwaliteitsproducten tegen de beste prijs

U slaagt maximaal en kunt optimaal genieten dankzij onze ervaring, kennis door eigen productontwikkeling, en service. U krijgt tot 10 jaar garantie en de laagst mogelijke prijs voor de beste kwaliteit. Bovendien zijn de serviceonderdelen direct uit voorraad leverbaar en kunt u binnen 100 dagen gratis retourneren.

5. Aandacht

5. Aandacht

Deskundige specialisten staan persoonlijk garant voor rechtstreeks contact en service

Wij geven u graag persoonlijk advies en in onze service gaan wij tot het uiterste voor maximale tevredenheid. Na elke bestelling is er persoonlijk contact en bij vragen is er altijd iemand die u te woord staat.