Inbouw Badkraan met Handdouche Cubic Chrome, Tweegreeps Mengkraan, Chroom

BSM-3303-00000

Inbouw Badkraan met Handdouche Cubic Chrome, Tweegreeps Mengkraan, Chroom

BSM-3303-00000

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

Met deze inbouw badkraan uit de Cubic-serie haalt u een prachtig exemplaar in huis. De tweegreeps mengkraan is voorzien van een handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Dit tijdloze model heeft een chromen afwerking en een vierkant design. De rechte lijnen creëren een strak lijnenspel, waardoor de badkraan goed past in een moderne badkamer.

Hoogwaardige kwaliteit
De badkraan is vervaardigd uit zuiver messing en hoogwaardig afgewerkt, zodat deze een lange levensduur heeft. Ieder onderdeel is meermaals handmatig en machinaal gepolijst en heeft daardoor een egaal, spiegelend oppervlak. Verder is de mengkraan zeer nauwkeurig door de cartouche van Kerox met keramische schijftechnologie. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat u hier jarenlang plezier van heeft.

Combineer met een Maxaro-bad
Met een stijlvol bad van Maxaro maakt u het plaatje af. In het assortiment ontdekt u onder meer vrijstaande baden, halfvrijstaande baden, hoekbaden en inbouwbaden. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo vindt u gegarandeerd het bad van uw dromen.

Specificaties

Inbouwdiepte
70~85 mm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Inbouwdeel
  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.