Twist free dubbel lock doucheslang

Een noviteit die heel veel mensen zal aanspreken is de twist free dubbel lock doucheslang. Een hele mond vol voor een eenvoudig principe: een doucheslang die niet meedraait. Eindelijk! Iedereen kent wel de situatie van een slang die tijdens het douchen hinderlijk dubbel klapt of erger! Een slang die meedraait kan zelfs knappen of loslaten, hetzij onderaan bij de kraan of bovenaan bij het handdouche-gedeelte. Zeer onwenselijk! Het water gaat alle kanten op en u moet de slang eerst provisorisch repareren om de douchebeurt af te kunnen maken. En daarna moet er op uit om een nieuwe slang te kopen. Gelukkig is er dus nu een oplossing: de twist free slang!

Doucheslangen_L1.jpg

Geen knopen meer!

Een handdouche is door middel van een slang verbonden met de douchekraan. Als u de met de handdouche in de hand doucht en die beweegt, kan het zijn dat de slang in de knoop komt te zitten of dat er een knik in komt. Met onze twist free doucheslangen met een dubbel lock systeem hebben we dat vervelende probleem opgelost. Het dubbel lock systeem houdt in dat de verschillende schakels van de slang zeer goed in elkaar vast grijpen, waardoor de kans op breuk zeer klein is. Twist free wil zeggen dat de doucheslang niet meedraait als u de handdouche draait.
Bij Maxaro krijgt u topkwaliteit, een mooie vormgeving, en altijd de laagste prijs. Dat geldt ook voor onze twist free dubbel lock doucheslangen. Het goedkoopste exemplaar schaft u al aan voor €9,95. Dat is heel veel gebruiksgemak voor nog geen tientje!

Doucheslangen_L2.jpg

Probeer twist free zelf uit

De twist free double lock slang is te koop bij Maxaro. We hebben verschillende exemplaren van het merk Varono in onze collectie. Sommige daarvan zijn gemaakt van pvc, andere zijn vervaardigd uit metaal. Beide hebben een zeer lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig. De metalen soorten zijn iets zwaarder en over het algemeen stugger. Pvc slangen zijn licht en flexibel, ze bewegen gemakkelijk mee met alle bewegingen die u onder de douche maakt. De meeste twist free doucheslangen hebben een lengte van 150 cm. Er is ook een type beschikbaar dat een meter lang is.
Wilt u advies of uitleg over de twist free dubbel lock doucheslangen, dan kan dat. In onze showroom kunt u de slangen zelf  bekijken, en voelen hoe twist free en dubbel lock zich gedragen. Uw vragen kunt u stellen aan de deskundige medewerkers. Ook via de webshop kunt u informatie inwinnen. Bij elk product staat een uitgebreide lijst met specificaties. Bovendien kunt u via een live chatsessie contact maken. We helpen u graag!