Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Kranen
Home > Kranen

Inbouwkranen in de badkamer

Kranen zijn er in twee varianten: opbouwkranen en inbouwkranen. Inbouwkranen worden vaak gebruikt bij baden en douches. Het binnenwerk van de kraan komt in de muur te zitten, alleen de bediening van de kraan is in het zicht. Met een inbouwkraan van Varono werkt u op een keurige manier uw bad of douche kwalitatief hoogwaardig af en zodoende verkrijgt u het beste eindresultaat. In het assortiment van Varono nemen inbouwkranen een belangrijke plaats in. Ze zijn er in veel verschillende designs, zodat er altijd een type kraan in uw badkamer past. De inbouwkranen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een luxe uitstraling aan uw badkamer. Met de kwaliteit zit het ook goed: de kranen zijn uitvoerig getest en gecontroleerd voordat ze de fabriek uit kwamen.

Inbouwboxen_L1.jpg

Inbouwbox = installatiegemak

Het mooie van deze kranen is dat ze zijn voorzien van een inbouwbox. Door deze inbouwbox wordt de techniek van de kraan weggewerkt in de muur. Dat ziet er modern uit en past heel mooi in een strak vormgegeven badkamer. De kraan en/of bediening blijft zichtbaar maar dat is niet erg: dat gedeelte is namelijk ontworpen om gezien te worden. De inbouwbox maakt het gemakkelijk om de kraan te installeren. Als het afbouwdeel van de kraan wordt afgehaald, is er direct toegang tot het binnenwerk – het technische gedeelte dus – van de kraan. Dat betekent dat u of de installateur heel vlot onderhoud aan de kraan kan plegen.

Nog meer voordelen van een inbouwbox

We zeiden het hierboven al: een inbouwbox betekent installatie- en onderhoudsgemak. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen. Een box beschermt het binnenwerk tegen vocht. De inbouwboxen in de verschillende kranen zijn verder uniek omdat ze uit één geheel bestaan. Dat betekent geen onnodige materialen en onderdelen die voor problemen zoals lekkage kunnen zorgen.

Inbouwboxen_L2.jpg

Inbouwbox in de showroom

De inbouwkranen van Varono zijn in de showroom van Maxaro allemaal te bekijken. Mocht u twijfels hebben over de mogelijkheid van een inbouwkraan met inbouwbox in uw badkamer, laat u dan adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij delen hun kennis van zaken graag met u. En vindt u in de showroom de kraan van uw dromen, dan kunt u die direct mee naar huis nemen. Bij ons is namelijk 99% van alle producten direct uit voorraad leverbaar! Wist u dat u in totaal bij Maxaro de keuze heeft uit wel 700 kranen? Het aanbod is werkelijk enorm. U slaagt ongetwijfeld bij ons. U zult veel plezier van uw inbouwkraan met inbouwbox beleven.