Met de kranen van Maxaro combineert naar eigen wil

Het mooie van kranen is dat je verschillende soorten met elkaar kunt combineren. Je kunt met een kraan een eigen uitstraling geven aan een bad of wastafel. Daarbij kun je combinaties maken die je zelf mooi vind. Kies een kraan met ronde knoppen bij de hoekige waterval-uitloop van een bad. Of kies een kraan met vierkante knoppen bij een ronde regendouche. Bij Maxaro kijken we nergens van op: bij ons kan het allemaal. Ook complete series van bepaalde merken kunnen met elkaar gecombineerd worden. Van wastafelkraan tot regendouche, kies maar uit. Ook een heerlijk idee: twee regendouches of twee handdouches met één of twee thermostaatkranen om samen onder een grote douche te kunnen staan. Kies vooral wat u aanspreekt!

Combineren_L1.jpg

Combineer kranen uit verschillende serie

In een badkamer heeft u meestal meerdere kranen. De badkraan, douchekraan, één of twee wastafelkranen, en misschien nog een bidetkraan. Kies kranen uit één serie om de hele badkamer naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Of kies juist voor een andere aanpak en combineer kranen uit verschillende series met elkaar voor een speels karakter. De combinatie van een watervalkraan bij een waskom levert een echte blikvanger in uw badkamer op. En als u kiest voor een eenvoudige ronde inbouwdouchecombinatie in uw douchecabine brengt u de rust in uw badkamer terug.

Plash: mixen maar!

Maxaro verkoopt kranen van het merk Plash, welke erg goed passen bij Mocoori badkamerproducten zoals de ligbaden, badkamerspiegels en wastafelmeubels. Alle producten kenmerken zich door dezelfde hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd zoals het Plash assortiment. Het mooie is dat producten van Plash en Mocoori altijd goed bij elkaar passen, zowel qua stijl als qua techniek. Combineer bijvoorbeeld een Plash wastafelkraan met een Mocoori wastafel, een Mocoori badkamermeubel en een Mocoori badkamerspiegel. Het resultaat vormt een eenheid en geeft uw badkamer een rustige uitstraling.

Combineren_L2.jpg

Varono: 8 series

Een van de twee huismerken van Maxaro is Varono. Met acht verschillende series biedt deze leverancier een complete set kranen: van badkraan tot watervaldouche, van keukenkraan tot fonteintje. U kunt er naar volop mee combineren. De karakteristieke kenmerken van elke serie is tot in detail uitgewerkt.

Showroom en webshop

Alle kranen zijn uitgebreid beschreven in de webshop. We hebben ook een mooie kranen brochure beschikbaar, die u kunt aanvragen. Die staat vol informatie over de soorten en mogelijkheden. Bent u op zoek naar inspiratie, kom dan naar de showroom, waar we u de verschillende kranen graag laten zien. Er is een kraan voor elke smaak en elke situatie. Koopt u een kraan bij Maxaro, dan weet u zeker dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs!