Inbouw Regendoucheset Iconic Chrome, Thermostaatkraan, 20cm Hoofddouche, Chroom

BIC90-00067

Inbouw Regendoucheset Iconic Chrome, Thermostaatkraan, 20cm Hoofddouche, Chroom

BIC90-00067

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De inbouw regendoucheset is voorzien van een inbouwthermostaatkraan, regendouche, plafondarm, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Doordat de set ingebouwd wordt in de muur, ervaart u een minimalistisch gevoel in de doucheruimte.

Het unieke design van de kruisgreep bediening zorgt ervoor dat de draaiknoppen meteen opvallen. Bovendien krijgt de badkamer hierdoor een iconische touch. Daarnaast is de regendoucheset afgewerkt in glanzend chroom met een ronde vormgeving. Zo geniet u van een verfijnde uitstraling.

Met de stijlvolle inbouw regendoucheset maakt u de doucheruimte helemaal compleet. Door deze te combineren met bijbehorende kranen in de rest van uw badkamer, creëert u een prachtig en harmonieus eindresultaat.

  • Doucheset met inbouwthermostaat, regendouche 20 cm, plafondarm, handdouchehouder, handdouche en doucheslang van 150 cm 
  • Voorzien van een chromen finish 
  • Alle onderdelen zijn gemaakt van zeer zuiver messing, met uitzondering van de doucheslang 
  • Meermaals machinaal en handmatig gepolijst voor een spiegelend oppervlak 
  • Zeer veilige en nauwkeurige thermostaat door een cartouche van Vernet 
  • Verbruik regendouche 6-8 liter per minuut op 60 graden 
  • Voorzien van Easy Clean: met een vingerbeweging maakt u de sproeigaatjes kalkvrij 
  • Constante hoge kwaliteit door controles van eigen inspecteurs 

Specificaties

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.