Regendoucheset Iconic Chrome, Thermostaatkraan, 25cm Hoofddouche, Chroom

BOC90-00002

Regendoucheset Iconic Chrome, Thermostaatkraan, 25cm Hoofddouche, Chroom

BOC90-00002

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De opbouw regendoucheset bestaat uit een thermostatische douchekraan, regendouche, doucheslang, handdouche en douchestang. Met deze stijlvolle onderdelen maakt u gegarandeerd de badkamer compleet.

De thermostatische douchekraan uit de Iconic-serie is voorzien van twee unieke draaiknoppen. Deze beschikken over een kruisgreep design, waardoor ze een opvallende en iconische uitstraling hebben. Daarnaast zorgt de ronde vormgeving voor een verfijnde look-and-feel.

Met de chromen regendoucheset voegt u een pronkstuk toe aan de badkamer. Om het plaatje af te maken combineert u de opbouw regendoucheset uit de Iconic-serie met bijpassende kranen. Zo trekt u dezelfde stijl door in heel de ruimte, waardoor uw badkamer eenheid uitstraalt.

  • Voorzien van een chromen finish 
  • Alle onderdelen zijn gemaakt van zeer zuiver messing, met uitzondering van de doucheslang 
  • Meermaals machinaal en handmatig gepolijst voor een spiegelend oppervlak 
  • Zeer veilige en nauwkeurige thermostaat door een cartouche van Vernet 
  • Verbruik regendouche 6-8 liter per minuut op 60 graden 
  • Kinderbeveiliging op 38 graden 
  • Voorzien van Easy Clean: met een vingerbeweging maakt u de sproeigaatjes kalkvrij 
  • Constante hoge kwaliteit door controles van eigen inspecteurs 

Specificaties

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de kranen gemaakt?

De materialen die Maxaro gebruikt, voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Al onze verchroomde, rvs-look en zwarte kranen zijn gemaakt van messing. Messing is een legering van diverse materialen, waarvan koper en zink de belangrijkste bestandsdelen zijn. De bediening van een aantal kranen is gemaakt van zink alloy. Kranen die volledig gemaakt zijn van messing, hebben een nog strakkere afwerking dan kranen van messing en zink alloy. Kranen met een zink alloy hendel zijn daarentegen lager geprijsd.

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.