Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Maxaro.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Menu
Home > Over Maxaro

Bij Maxaro.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor het grootste assortiment whirlpools, stoomcabines, sauna’s, badkamermeubelen, wastafels, sanitair en kranen.

Maxaro is een jong bedrijf dat sinds 2004 actief is als importeur en leverancier van sanitair in de Benelux. Maxaro levert zowel aan de detailhandel als aan de consument. Voor de consument is dit interessant omdat er geen sprake is van tussenhandel, dit resulteert in lage prijzen voor eerste klas sanitair! Gekozen is voor een samenwerking met een aantal vaste fabrieken, waardoor wij zelf kunnen ontwikkelen en een continue kwaliteit kunnen garanderen. Kwaliteitscontroles op onze sanitaire producten vinden al in de fabrieken plaats en worden door eigen medewerkers uitgevoerd.

Maxaro is gevestigd in Roosendaal en is de laatste jaren uitgegroeid van een showroom van ca. 200m² tot meer dan 5.000m². De showroom is bijzonder ruimtelijk ingedeeld. Je vindt hier alles op badkamer- en welnessgebied. Maxaro verkoopt ligbaden, douchecabines, inloopdouches, whirlpools, stoomcabines, sauna’s, kranen, badkamermeubels, spiegels, toiletten, radiatoren en accessoires. Alle sanitaire producten zijn overzichtelijk gepresenteerd en u kunt zelfs in de baden plaatsnemen om te bekijken of deze naar wens zitten.

Doordat Maxaro zelf importeert, zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar; maar liefst 98% van het sanitair online kan desgewenst direct meegenomen of snel bezorgd worden. Dat het merendeel van onze klanten zeer tevreden is, ziet u op Trustpilot.

Wilt u de producten liever eerst van dichtbij bekijken?
Bezoek onze showroom van meer dan 5.000 m2 in Roosendaal.

Showroom:
Ettenseweg 74
4706 PB Roosendaal

Nooren Import BV, handelend onder de naam Maxaro

KvK:          20147769
BTW/VAT:  NL820282406B01

NL: 0165 - 308453
BE: 0031 - 165308453

info@maxaro.nl

Whatsapp: 06 - 82 048 903