Over Maxaro

Bij Maxaro.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor het grootste assortiment keukens, tegels en badkamers.

Actief sinds 2004

Maxaro is een jong bedrijf dat sinds 2004 actief is in de Benelux als importeur en leverancier van Keukens, Tegels en Sanitair. Maxaro levert rechtstreeks aan de consument. Voor de consument is dit interessant omdat er geen sprake is van tussenhandel. Dit resulteert in lage prijzen voor eerste klas keukens, tegels en badkamers! Gekozen is voor een samenwerking met een aantal vaste fabrieken, waardoor wij zelf kunnen ontwikkelen en continue kwaliteit kunnen garanderen. Kwaliteitscontroles op onze producten vinden al in de fabrieken plaats en worden door eigen medewerkers uitgevoerd.

> Lees meer over de geschiedenis

Showroom van ruim 5.000 m²

Maxaro is gevestigd in Roosendaal en is de laatste jaren uitgegroeid van sanitairspecialist met een showroom van ca. 200 m² tot badkamer-, keuken- en tegelspecialist met een showroom van meer dan 5.000m². De showroom is bijzonder ruimtelijk ingedeeld. U vindt hier alles op keuken-, tegel- en badkamergebied. Maxaro verkoopt complete keukens en badkamers, maar ook keukentegels, tegelvloeren en badkamertegels.

Doordat Maxaro zelf importeert, zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar; maar liefst 98% van het sanitair en de tegels kan direct meegenomen worden of snel thuis bezorgd worden. Ook onze voorraadkeukens zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat het merendeel van onze klanten zeer tevreden is, ziet u op Trustpilot. Wilt u de producten liever eerst van dichtbij bekijken? Bezoek onze showroom van meer dan 5.000 m² in Roosendaal.

0_over-ons-banner.jpg

Onze klantbeloftes, drijfveren en cultuurwaarden

Tevreden klanten krijg je niet zomaar. Dagelijks spannen wij ons maximaal in voor het bieden van de beste service, advies op maat en de ruimste keuze. Wij beloven u: inspiratie, keuze, ervaring, aandacht en beleving. Maxaro, maximaal geslaagd!

Ons succes is vooral terug te voeren op onze cultuur, waar mensen werken met hoofd en hart en die met plezier het verschil maken. We verleggen dagelijks grenzen, proberen met regelmaat te verrassen en daarmee de harten van onze klanten te veroveren.

Bedrijfsgegevens

Maxaro B.V.

KvK: 20147769
BTW/VAT: NL820486620B04

Adres showroom

Ettenseweg 74
4706 PB Roosendaal 

Contactgegevens

NL: 0165 - 308453

BE: 0031 - 165308453

info@maxaro.nl

Whatsapp: 06 - 82 048 903