Bezoek één van onze showrooms

Met een bezoek aan Maxaro betreedt u een wereld vol inspiratie. Alle zintuigen worden maximaal geprikkeld in onze megashowrooms. U kijkt uw ogen uit bij het zien van ons compleet uitgestalde assortiment. Wandel langs de vele sfeervolle presentaties om inspiratie op te doen en u een goed beeld te vormen van de mogelijkheden. Of selecteer uw favorieten en stel direct uw droominterieur samen. Aan de hand van onze losse tegelkaarten ziet u meteen of uw kleurenpalet mooi overeenstemt. Kom langs in Roosendaal of Utrecht en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. Hierin staan design, kwaliteit en de beste prijs centraal. Tot snel in één van onze showrooms!


Onze showrooms

Onze klanten beoordelen onze showrooms als 'Uitstekend'
Lees de reviews van onze klanten

4.8 uit 5

 

Op basis van ruim 6.900 beoordelingen

R vd Hoek - Etten-Leur

Goed geholpen en vriendelijk.

28-03-20

P. vt H. - Hendrik Ido Ambacht

Vriendelijk personeel
Orderafhandeling aan balie zou wat sneller en efficiλnter kunnen
Orderafhandeling magazijn snel
Reclamatie van beschadigde tegels werd zonder discussie vergoed
Goede prijs/kwaliteit verhouding

28-03-20

O Olcar - Roosendaal

Mijn vriendin en ik twijfelden over zowat alles, maar door deskundig advies van Nishant zijn we er doorheen gefietst! Super bedankt voor je hulp!
Groet, Merve & Onur

28-03-20

J. Steging - Roosendaal

Prima geholpen. Vriendelijk en behulpzaam.

28-03-20

 

Goed advies
Netjes te woord gestaan
Vriendelijke verkoper
Komen zeker terug!

28-03-20

MJR Cumming - Ouddorp

Wij kwamen woensdagavond eigenlijk kijken voor een douchewand bestaande uit 2 wanden en glas met horizontale streep waar we helemaal weg van waren! Uiteindelijk zijn we met Jasper de showroom, zie zeer uitgebreid is, doorgelopen en kwamen we toch uit op een RVS douchecabine met bijzonder weinig profielen en een inventief openende deur! Jasper is een verkoper die goed met de klant meeloopt en meedenkt! Boks!!

25-03-20

Fam. Govers - Poortvliet

Goed geholpen, Fleur heeft haar best gedaan en ons van goede & duidelijke informatie voorzien. Zelfs het proef zitten in de stoomcabine was naar wens

18-03-20

Feskens - S. Willebrord

Wij zijn goed geholpen en namen de tijd ook om alles te laten zien.

17-03-20

A.J. Gras - Breda

zeer goed geholpen. Fleur denkt heel goed mee en komt met goeie ideeλn

17-03-20

Fam Piroe - Wateringen

showroom Roosendaal:
We zijn vandaag voor de 2e keer geweest en zijn heel goed geholpen om onze offerte te bevestigen. Er waren hier en daar wat wijzigingen, maar ok dat was geen probleem. Helaas was er iets niet op voorraad, maar ook dat wordt zo snel mogelijk geleverd werd ons medegedeeld. Goede communicatie en klantvriendelijk.
Top!

16-03-20

1234...656