Lees de maatregelen die wij treffen voor een veilig bezoek aan onze showrooms. ×

Private shopping

Maxaro biedt u de exclusieve mogelijkheid tot Private shopping. Hierbij gaat u buiten de reguliere openingstijden met één van onze personal shoppers de showroom in. Samen stelt u de badkamer van uw dromen samen en gaat op zoek naar de mooiste tegels voor uw binnenruimtes. U plant gemakkelijk een afspraak in op maandagavond tussen 17.30 en 20.00 uur. Private shopping is mogelijk in onze megastores in Utrecht en Roosendaal. Hier vindt u in totaal maar liefst 9.500 m² aan keuze en inspiratie.

 

Waarom Private shoppen bij Maxaro?

Bij Maxaro gaan we tot het uiterste. Tijdens het Private shoppen wordt u in alle rust geholpen en shopt u in uw eigen tempo. Met onze personal shopper stelt u in één keer uw complete badkamer samen en zoekt u uw favoriete tegels uit voor bijvoorbeeld de woonkamer, hal of het toilet. Wij staan 100% garant om u te voorzien van waardevolle tips en adviezen.

Maxaro biedt u een zeer uitgebreid assortiment met uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze zijn met zorg en aandacht voor u ontwikkeld door onze productspecialisten. Doordat u bij ons niet betaalt voor dure groothandels of tussenpersonen, profiteert u van een verrassend scherpe prijs. Daarnaast is maar liefst 98% van ons assortiment direct leverbaar. Zo heeft u uw nieuwe badkamer en tegels razendsnel in huis.

De voordelen op een rij:

  • Shoppen in uw eigen tempo.
  • U wordt in alle rust geholpen.
  • Onze personal shopper is geheel tot uw beschikking.
  • Productstalen en demonstraties in onze showroom.
  • Gratis en vrijblijvend advies.
  • 98% direct uit voorraad leverbaar.
  • Altijd een verrassend scherpe prijs.

Maak direct een afspraak

Hoe werkt Private shopping?

1. Persoonlijke voorbereiding

Vertel ons wat u belangrijk vindt voor uw nieuwe badkamer, en welke elementen u nodig heeft. Geef verder aan welke tegelstijlen en -kleuren u mooi vindt. Om een goede indruk te krijgen van de beschikbare ruimte hebben we daarnaast de afmetingen nodig.

2. Plan uw afspraak

Een Private shopping sessie is mogelijk op maandagavond tussen 17.30 en 20.00 uur. Nadat u het formulier heeft ingestuurd, zullen wij de definitieve afspraak telefonisch inplannen.

3. Private shoppen

Met uw wensen als uitgangspunt neemt onze personal shopper u mee de showroom in. Samen mixt u diverse tegelstalen om zo de perfecte match te vinden. Bovendien stelt u met ons unieke modulaire assortiment een douche en badkamermeubel geheel naar eigen smaak samen. Er zijn ontelbare combinatiemogelijkheden, waardoor u altijd maximaal slaagt.

4. Ideeën in de praktijk

Na het maken van een keuze kunnen we het advies direct in de praktijk brengen, onder het genot van een vers kopje koffie. Bij ons hoeft u geen rekening te houden met lange levertijden, want 98% is direct leverbaar. Zo heeft u uw nieuwe badkamer en tegels in no time in huis.


Aanvragen Private shopping (1/7)

Wat zeggen onze klanten?

Ontzettend schoon en prachtige showroom

We vinden het een prachtige showroom! Groot, in alles veel keus. Ontzettend schoon, zo te zien wordt er continue schoongemaakt. Veel licht en heel vriendelijk personeel. Ook wordt je snel geholpen! Zeer tevreden dus!

Martin 25-05-2020

Zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen voor een nieuwe badkamer. Erg veel om over na te denken. Maar met Emiel alles rustig doorlopen waardoor alles heel overzichtelijk was. Vriendelijk. Was op de hoogte van alle mogelijkheden/materialen. Hield goed onze wensen in de gaten.

Ray Marse 29-05-2020

Goede service en snelle levering

Goede service. Snelle levering, iets te kort en op voorraad, kan je het dezelfde dag ophalen.


Vriendelijk personeel.
 

Tiffany van der Made 29-05-2020
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips