Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Radiatoren: een warm (t)huis

Een leven zonder radiatoren: dat kunnen we ons toch eigenlijk niet meer voorstellen? In een koud land als Nederland is het heerlijk om in de winter de verwarming net een paar tandjes hoger te zetten. Vooral in de badkamer! Dat is met uitstek de ruimte in huis waar je verlangt naar een warme en behaaglijke temperatuur. Voordeel aan badkamerradiatoren: sommige modellen bieden u ook de mogelijkheid om uw kleding of handdoeken te verwarmen of te laten drogen. Ideaal, toch? Maar een warm huis, dat is meer dan alleen temperatuur!

Noviteiten-afbeeldingen-wijd2.jpg

Warmte is een van de belangrijkste basis elementen in uw huis. Een aangename temperatuur is van belang voor uw welzijn. De radiatoren van uw CV systeem houden de verschillende ruimtes in uw woning op de juiste temperatuur. Elke ruimte in uw woning heeft een andere gewenste temperatuur en afmetingen, en daardoor is de vermogensbehoefte in elke ruimte van het huis verschillend. In een kleine badkamer of hal volstaat een klein formaat radiator met weinig vermogen. Voor een grote woonkamer of keuken heeft u vaak een grotere radiator nodig met meer vermogen. Met behulp van onze eenvoudige radiator online vermogen calculator berekent u in 3 stappen het geschatte vermogen voor uw ruimte. Vervolgens kunt u een geschikte radiator kiezen uit ons ruime assortiment. Klik hier voor de vermogen calculator.

Welk vermogen is geschikt?

Elke ruimte in uw woning heeft een andere gewenste temperatuur en afmetingen. Dit zorgt ervoor dat de vermogensbehoefte in elke ruimte van het huis verschillend is. In een kleine badkamer of hal volstaat een klein formaat radiator met weinig vermogen. Voor een grote woonkamer of keuken heeft u vaak een grotere radiator nodig met meer vermogen. Met behulp van onze eenvoudige radiatorcalculator berekent u in drie stappen het geschatte vermogen voor uw ruimte. Vervolgens vindt u in ons ruime assortiment altijd een radiator met een passend vermogen. Kom vooral eens langs in de showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs!           

Noviteiten-afbeeldingen-wijd.jpg

Hoe creëert u een warm thuis?

Een warm thuis, dat staat natuurlijk voor temperatuur, maar ook voor een sfeer die past bij uw smaak. Ook kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid dragen bij aan het creëren van een fijn thuis. Bij Maxaro snappen we dat. Daarom zijn onze radiatoren uitvoerig getest op alle deze punten. En wat betreft design? Zorg ervoor dat u een radiator kiest die aansluit bij de rest van uw badkamer. De kleur of textuur kan hierbij bepalend zijn. Houdt u van fris wit, of gaat u liever voor natuurlijk grijs? Het maken van de juiste keuze is vaak lastig. Ook in dit geval helpen onze medewerkers u graag met tips en advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor een warm thuis. De badkamer wordt dan een fijne plek waar u zich heerlijk kunt ontspannen.