Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Radiatoren van Maxaro met eye catching design

Een radiator hoeft al lang niet meer verborgen te worden achter gordijnen of banken, onze designradiatoren zijn absolute eye catchers. De verschillende ontwerpen zijn afgewerkt met subtiele details. De designradiator is daardoor niet alleen een functioneel maar ook decoratief element in uw ruimte en aanvulling voor uw interieur. Wij hebben een breed assortiment aan designradiatoren. Door de ruime variatie in vormgeving hebben wij altijd een model dat perfect bij uw stijl past!

Waarom is de radiator een eyecatcher geworden?

Waar radiotoren vroeger een doorn in het oog waren, is het verwarmingselement tegenwoordig een echt statement in de badkamer. De rest van het sanitair is vaak redelijk basic. Een mooie radiator biedt u de kans om uw eigen stijl uit te dragen en de badkamer een luxe tintje te geven. De radiator als badkameraccessoire is terug, en hoe! Radiatoren zijn tegenwoordig moderne panelen, met diverse structuren. De vormgeving is vernieuwend en mag dan ook echt opvallen. Nog een voordeel: radiatoren zijn er tegenwoordig in vele verschillende kleuren. U vindt dus altijd een kleur die de stijl van uw badkamer versterkt. Kiest u voor stoer zwart, modern grijs, stijlvol chroom of fris wit?

0_design-radiatoren.jpg

Wat voor soort design zijn er?

Bij Maxaro is de keuze wat betreft badkamerradiatoren enorm. Rond, vierkant, rechthoekig… Het kan allemaal. Let erop dat een ronde vorm meer aanwezig is in de ruimte omdat deze verder naar voren komt. Rechthoekige modellen zijn vaak vlakker, waardoor ze minder aanwezig zijn en geschikter zijn voor een badkamer van klein formaat. Maar niet alleen de vorm, ook de grootte speelt een belangrijke rol. Hoe groot uw badkamer ook is, u vindt bij ons altijd het perfecte exemplaar. Onze kleinste radiatoren zijn 60 bij 70 centimeter, maar beschikt u bijvoorbeeld over een smalle, maar hoge wand? Dan kan een radiator van 28 bij 180 centimeter ook een ideale oplossing zijn. Past in de smalste nisjes en is dankzij de enorme hoogte toch een echte eyecatcher.

Welk design past het beste bij een bepaalde stijl?

Houdt u van een meer klassieke badkamer, met ronde kranen en fijne details? Kies dan ook voor een radiator met een ronde touch. Een bekend klassiek model is het spijlenexemplaar. Niet alleen een lust voor het oog, ook handig voor het laten drogen van uw handdoeken. Voor liefhebbers van een modern, minimalistisch interieur is een strak vierkant of rechthoekig exemplaar een echte uitkomst. De hoekige vormen sluiten daarnaast mooi aan bij vierkante kranen.