Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Klein formaat, groot vermogen

Heeft u in uw ruimte maar weinig plaats voor een radiator? Geen probleem, wij hebben kleine formaten aluminium radiatoren. Aluminium kent veel gunstige materiaal eigenschappen waardoor deze kleine formaat radiatoren een relatief groot vermogen hebben. We hebben verticale en horizontale modellen waardoor we altijd een optie hebben voor plaatsing op een beperkte ruimte op uw wand.

Verschillende maten voor verschillende ruimtes

Bij Maxaro vindt u zowel horizontale als verticale modellen. De horizontale modellen hebben een breedte van 85, 123 of 180 centimeter. De verticale modellen zijn verkrijgbaar in een lage, middelhoge of hoge uitvoering. Zo’n verticale radiator is zelfs al verkrijgbaar met een breedte van slechts 30 centimeter! Dit maakt het mogelijk om zelfs in de kleinste nisjes een radiator te plaatsen. Kijk vooral goed naar wat mogelijk is met de vrije wandruimte in uw badkamer. Een klein, laag model is uiterst geschikt voor een plaatsing boven een inbouwreservoir van een toilet of boven een bad. Een horizontaal model is juist ideaal wanneer de badkamer een vrij ruimte onder het raam of een schuin plafond heeft. Een erg populair model is de smalle, verticale variant. Veel badkamer hebben bijvoorbeeld tussen de wastafel en de douche een (smalle) ruimte vrij. Dit is perfect voor de badkamerradiator. Extra voordeel aan deze plek: uw warme handdoeken hangen altijd binnen handbereik.

diverse-radiator-formaten.jpg

Snel een warme ruimte

Een radiator van aluminium barst van de voordelen. Zo geleiden onze radiatoren dankzij het aluminium beter, waardoor een exemplaar uit onze showroom van 35 centimeter breed bij 120 centimeter hoog meer warmte afgeeft dan een reguliere handdoekradiator die dubbel zo groot is. Kortom: vindt u een grote radiator iets te overheersend in de badkamer? Dan heeft u aan één van onze kleine aluminium modellen ook genoeg.

Eenvoudig te plaatsen

Het plaatsen van uw nieuwe radiator hoeft helemaal niet lastig te zijn. Zitten de aansluitingen al op de juiste plek? Dan is de klus zo geklaard. U plaatst de radiator middels de vier –vaak verstelbare– bevestigingspunten. Dezelfde dag geniet u al van een heerlijk behaaglijke badkamer!