Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Haal meer uit radiatoren met de juiste kleur en textuur

Onze designradiatoren zijn leverbaar in diverse kleuren en oppervlakte texturen. Daardoor vindt u altijd een geschikte optie voor uw interieur. Speel met kleur en ontdek welke radiator uw badkamer nog meer laat spreken!

Welke kleuren zijn er?

Wilt u de radiator laten opvallen? Kies dan een kleur die contrasteert met de wand waarop hij geplaatst wordt. Wilt u hem liever als subtiel element in de ruimte plaatsen? Kies dan bijvoorbeeld voor een witte radiator tegen een witte wand. Onze witte en zwarte radiatoren hebben namelijk een RAL-kleur. Hierdoor kunt u dezelfde kleur gemakkelijk toepassen op andere elementen in uw interieur. Daarnaast hebben we twee bijzondere grijstinten in ons assortiment. Ten slotte vindt u bij ons ook chroomkleurige radiatoren. Modern én een echte blikvanger.

diverse-radiator-kleuren.jpg

Welke texturen zijn er?

De witte handdoekradiatoren van Maxaro zijn egaal en glad van structuur. Dit past goed bij de klassiekere uitstraling. Gaat u liever voor een luxere, moderne uitstraling? Al onze overige radiatoren hebben een wat ruwere finish. Om onze grijze radiatoren een natuurlijke, chique uitstralen te geven zit in de ruwe afwerking ook een kleine glinstering verwerkt. Hierdoor doet het materiaal denken aan natuursteen.

Ribbel, recht of spijlen?

Badkamerradiatoren kennen we vaak als de vertrouwde spijlenmodellen. Erg handig voor het drogen van handdoeken. Deze modellen zijn klassiek én praktisch. Gaat u voor een strakker exemplaar? Dan biedt Maxaro ook modellen met een volledig vlak, recht oppervlak. Kiest u voor een contrasterende kleur? Dan kan zo’n vlakke radiator een echte blikvanger zijn. Wanneer u voor een kleur kiest die matcht bij de muur, valt de radiator juist compleet weg. Ook verkrijgbaar bij Maxaro: de geribbelde variant. Deze is meer aanwezig dan de vlakke variant, maar is daarnaast ook unieker. Een opvallend statement in uw badkamer!