Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Handdoekradiator in strak design

Radiator

Zeus - DR57_0517SB

Aluminium radiator 50 x 174 cm, mat zwart

Radiatorkraan

Mocoori - DRK11

Thermostatisch, dubbel haaks rechtshandig, chroom, met voetventiel

 

Functionaliteit en rendement

Deze aluminium handdoek radiator is de ideale combinatie voor diegene die een handdoek radiator zoekt in combinatie met een hoog rendement. Het design van model is strakker dan een normale handdoekradiator doch tijdloos en eenvoudig te integreren in uw badkamer of keuken.

Luxe uitstraling

Deze radiator heeft, zoals alle Mocoori radiatoren, een CE-certificering en zijn getest volgens de huidige EN442 eisen. De zorgvuldig aangebrachte poedercoating zorgt voor een egale mat zwarte en luxe uitstraling.

Diverse formaten en kleuren

Binnen de serie zijn de maten 50x120 en 50x174cm te verkrijgen en in de kleuren mat wit (RAL9016), glanzend wit (RAL9016), donker antraciet, licht antraciet en mat zwart (RAL9005).

Radiatorkraan

Al onze Mocoori radiator kranen zijn thermostatisch, gepolijst waardoor er geen gietnaden zichtbaar zijn, verchroomd en hebben een voetventiel. Tevens worden de kranen geleverd met zowel 15 en 16mm aansluitingen waarmee deze kraan direct op de meeste aansluitingen van uw waternetwerk aangesloten kan worden. 

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom