Geen rommel meer met een spiegelkast

Geen badkamer kan zonder spiegel. Ook onontbeerlijk is voldoende opbergruimte. Deze twee belangrijke functies komen samen in een spiegelkast. Het is een combinatie van een ondiep kastje tegen de muur, afgewerkt met een mooie spiegel. Twee vliegen in één klap dus! Een spiegelkast is heel geschikt om kleine artikelen in op te bergen die u regelmatig gebruikt. In een badkamerkast of badkamermeubel kunt u dan uw grotere spullen opbergen, zoals handdoeken, toiletpapier, een voorraadje shampoo en doucheschuim, een scheerapparaat en dergelijke.

Spiegels_geen-rommel_L1.jpg

Stem het af

Het is mooi om bij de aanschaf van een spiegelkast rekening te houden met de inrichting van uw badkamer. Misschien houdt u van een strakke stijl, of juist van wat meer klassiek. Zorg er in elk geval voor dat de kast goed aansluit bij de uitstraling van de badkamer als geheel. Laat de spiegelkast matchen met het badkamermeubel, zowel in stijl als in formaat. Heeft u een mooie dubbele wastafel, of een breed wastafelblad met twee waskommen? Kies dan voor een spiegelkast die even breed is. Beide elementen komen dan goed tot hun recht. Houdt er rekening mee dat de deurtjes van de spiegelkast gemakkelijk open en dicht moeten kunnen en hang de kast dus niet te strak tegen een zijmuur aan.

Eenvoudig of juist luxe

U kunt kiezen voor een eenvoudige spiegelkast, die zijn naam zeker eer aandoet: een kast met een spiegel, voorzien van houten planchetjes. Simpel maar zeer functioneel.
Maar we hebben ook hele luxe uitgevoerde spiegelkasten. Voorzien van verlichting, zij- en binnenspiegels, glazen planchetjes, verstelbaar ophangsysteem en stopcontacten. Dat stopcontact is onopvallend aan de binnenkant van de spiegelkast gemonteerd. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een föhn, scheerapparaat of oplader van een elektrische tandenborstel op aan te sluiten. Dat het stopcontact in de kast is weggewerkt, maakt de badkamer een veilige omgeving voor kinderen.

Spiegels_geen-rommel_L2.jpg

Spiegelkasten in de showroom

Een spiegel of spiegelkast neemt vaak een prominente plaats in. Bovendien is de uitstraling nogal bepalend. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de aanschaf. Bij Maxaro kunt u de collectie spiegelkasten online in de webshop bekijken. Daar vindt u ook een uitgebreide opsomming van alle technische specificaties. Maar we kunnen u een bezoek aan onze showroom ook aanbevelen. Daar kunt u alle spiegelkasten met eigen ogen bekijken en vergelijken. Ook mag u in alle kasten kijken. Uiteraard kunnen we u uitgebreid adviseren over de keuze voor een van de spiegelkasten. Onze deskundige medewerkers hebben veel productkennis en zij helpen u graag. Ze kunnen u ook adviseren over de combinatie met andere elementen in uw badkamer, zoals een badkamerkast, wastafels, radiator, of zelfs tegels. Want het totaal van al onze producten zorgt ervoor zorgt dat uw badkamer de prachtige uitstraling krijgt die u voor ogen had!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips