Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Scheerspiegels

Wanneer u de badkamer niet alleen gebruikt om te douchen of uw tanden te poetsen, kan het fijn zijn om naast een badkamerspiegel ook een scheerspiegel te hebben. Een scheerspiegel is een kleine spiegel die u dicht bij u gezicht kunt houden. Zo kunt u uzelf heel nauwkeurig opmaken of scheren. Scheerspiegels zijn er in verschillende modellen: staande modellen en modellen die worden bevestigd aan de muur. Een staande scheerspiegel kunt u gemakkelijk oppakken en een wandspiegel kunt u naar u toetrekken. Onze scheerspiegels hebben aan een zijde een normale spiegel en aan een zijde een vergrotende spiegel. Sommige scheerspiegels beschikken zelfs over geïntegreerde verlichting.

Zoeken
Meer info over Maxaro M22-0200-00600

Make up spiegel rond, ingebouwde LED verlichting, lichtschakelaar Maxaro

Serie:M22

Art.nr.:M22-0200-00600

Afm.:20 cm

€ 129,-
€ 99,- Uw voordeel € 30,-

Op voorraad, dinsdag in huis

In showroom aanwezig

Bekijk product Bewaar

Zoeken

Design van scheerspiegels

Het design van de scheerspiegels is uiteraard van groot belang, aangezien dit voor een groot deel bepaalt in hoeverre u er dagelijks plezier van zal hebben. Kies bijvoorbeeld voor een chromen omlijsting of een exemplaar met een ronde spiegel in een vierkant geheel. Verder kunt u qua bevestiging kiezen voor een meer robuust geheel of aan de andere kant juist voor een exemplaar dat er op een meer klassieke manier uitziet. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zorgen er graag voor dat u de scheerspiegels aan kunt schaffen die qua design zo goed mogelijk passen bij de wensen die u op dit gebied heeft.


Combinatie overige sanitair

Het is bovendien verstandig om het design van de scheerspiegels zoveel mogelijk aan te laten sluiten op dat van de rest van uw sanitair. Zorg er bijvoorbeeld voor dat accessoires als de handdoekhaakjes of handdoekrekken hier zo goed mogelijk bij passen, net als de toebehoren voor eventuele radiatoren. Op die manier zorgt u ervoor dat de accessoires als de handdoekringen zo goed mogelijk passen bij de scheerspiegels en er als het ware een consistente uitstraling ontstaat. Hierdoor worden de diverse accessoires een geheel en zorgen ze voor een heel natuurlijk design binnen uw totale badkamer.


Vergrotende scheerspiegels

De scheerspiegels werken bijna allemaal vergrotend, waardoor u er op een heel eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Indien u een reguliere spiegel gebruikt kan het nog wel eens lastig zijn om de details goed waar te kunnen nemen tijdens het scheren. De vergrotende spiegels zorgen ervoor dat dit niet langer een probleem is. U kunt alles goed zien, waardoor u minder snel haartjes over zal slaan en u daarnaast een stuk sneller klaar bent. De vergrotende scheerspiegels zorgen er wat dat betreft op een heel praktische manier voor dat u zich op een prettige wijze kunt scheren en de persoonlijke verzorging spreekwoordelijk ‘gladjes’ verloopt.


Anti-condens scheerspiegels

Uiteraard is het daarnaast mogelijk om voor een van de scheerspiegels te kiezen die op een heel slimme manier in elkaar zitten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de anti-condens spiegels, aangezien die ervoor zorgen dat ze niet zomaar zullen beslaan op het moment dat u eerst gebruik wenst te maken van de douche. Dit is een logische volgorde, aangezien die ervoor zorgt dat de haartjes wat beter los komen te staan en u zich gemakkelijker kunt scheren. De anti-condens scheerspiegels zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt en u zich kort na het douchen heeft voorzien van een gladgeschoren gezicht.


Scheerspiegels als make-up spiegel

De scheerspiegels zijn daarnaast natuurlijk voor andere toepassingen te gebruiken, onder andere de vergrotende werking van het glas. Indien u een partner heeft kan zij er bijvoorbeeld voor kiezen om de spiegel als een make-up spiegel te gebruiken, waardoor u er samen plezier van zal hebben. De vergrotende werking zorgt ervoor dat ook zij alles goed kan zien en met de bevestiging wordt de spiegel eenvoudig in de juiste richting geplaatst. Wat dat betreft zitten de scheerspiegels op een heel slimme manier in elkaar, iets dat het gebruik van de elementen in uw badkamer flink ten goede komt.


Scheerspiegels snel geleverd

De scheerspiegels worden zo snel mogelijk geleverd, waardoor u er op korte termijn de beschikking over heeft. Het zal over het algemeen een paar dagen duren totdat u er gebruik van kunt maken, waardoor het verstandig is de spiegel aan te schaffen op het moment dat u ook de overige inrichting voor uw badkamer bestelt. Indien u al een bad en een douche heeft staan of de complete inrichting al af is zorgen we ervoor dat u slechts enkele dagen zonder scheerspiegel hoeft. Vervolgens kunt u er optimaal gebruik van gaan maken, op de manier zoals u dat wenst.