Innovatief materiaal gebruik

De stoomdouchecabines in de Lusso-serie van Mocoori zijn ontworpen met oog voor detail en vernieuwend materiaalgebruik. Hierdoor ontstaat er een ideale combinatie van hoogstaand design, langdurige kwaliteit en een optimale functionaliteit.

Kitloos-monteren_N.jpg

Zowel de douchebak als het dak zijn gemaakt van mineraalmarmer. De mineraalmarmeren douchebakken en plafonds worden in een naadloze mal gegoten. Voor de glanzende afwerking is een sterke gelcoating gebruikt. Dit resulteert in een sterke douchebak en een sterk plafond.

De glazen panelen bestaan uit kristalhelder glas. Door bij normaal helder glas de metaaloxiden uit het glas te halen vermindert de groene gloed in het glas. Hierdoor is het glas kristalhelder en heeft het een zeer hoge lichttransmissie. Dankzij het gebruik hiervan krijgen met name de witte glazen panelen een nog wittere uitstraling. De handdouche is voorzien een 360⁰ vrij roteerbare handdoucheslang welke dankzij de double lock techniek extra duurzaam is.

Verchroomd messing

De verstelbare deurscharnieren zijn van verchroomd messing. Deze hoogwaardige kwaliteit biedt extra stabiliteit voor de 8 mm dikke draaideur die voorzien is van helder veiligheidsglas.

Unieke watergoot

Nog een uniek productdetail van Mocoori is de watergoot. Deze watergoot zit aan de onderkant van de deur en heet het water guttersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het water van de  douchedeur via de watergoot in de douchebak terechtkomt, zodat het water binnen de cabine blijft. Een klein detail met een grote meerwaarde!